/*Menu hide on click outside*/
Published
8. December 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
28. December 2021

Description

JOIN VIKING – and help build a safer world

VIKING Life-Saving Equipment A/S har som mission at beskytte og redde menneskeliv, og vi er verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts.

Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os..

Vær med til at redde liv
Vi søger lige nu en IT Supporter til vores IT Operations afdeling, som består af 10 engagerede kolleger i Danmark, Thailand, Kina og Norge. Med base på hovedsædet i Esbjerg bliver du en del teamet og får reference til VIKINGs Global IT Operations Manager.

Hverdagen i IT Operations er meget afvekslende og humøret højt, samtidig med at supporten ud til vores kolleger rundt omkring i verden er i top.
Vi er allerede et godt sted med ambitioner om mere … så måske du vil være med til at bringe os til næste niveau?

Du bliver ansvarlig for følgende:

  • Sammen med andre kolleager i afdelingen, at yde 2. level IT support til vores brugere i hele verden
  • Ved hjælp af vores ITSM system (ServiceNow) håndtere Incidents og Service Requests.
  • Løbende levere Knowledge artikler til brug for 1. level IT support (placeret ved ekstern Leverandør)
  • Sikre højt serviceniveau og effektivitet med tilhørende høj brugertilfredshed
  • Ad hoc deltagelse i Implementerings projekter

Når verdenen igen bliver normaliseret, skal du forvente 0 - 5 globale rejsedage om året.

Din indgang til stillingen
Den ideelle person er uddannet IT Supporter og har minimum 1 års erfaring fra en tilsvarende stilling. Enten fra en IT afdeling i det private eller offentlige erhvervsliv, eller hos en IT leverandør.

Fagligt er du IT-stærk, selvkørende og hurtig til at sætte dig ind i nye områder. Du kan arbejde og kommunikere på alle niveauer i en organisation og din arbejdsstil er løsningsorienteret og proaktiv.

  • Erfaring i support af Incidents relateret til pc hardware og tilhørende enheder, printere, servere, netværk mm.
  • Erfaring i support af Service Requests relateret til pc’er og applikationer ved hjælp af SCCM/Intune.
  • Kendskab til M365 Suiten / M365 Cloud Services
  • Gerne kendskab med ITIL processer
  • Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode færdigheder på både dansk og engelsk i tale og skrift

Som person er du målrettet og motiveres af selvstændige opgaver. Du er serviceminded af natur og en holdspiller, der gerne spiller dine kolleger bedre.

Geografisk bor du i Esbjerg området - alternativt er du vant til at pendle dagligt t/f job.

Vær med til at redde liv
Hos VIKING lever vi af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt - og derfor investerer vi i vores medarbejdere og tilbyder unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Du vil blive omfattet af en rigtig god kantineordning samt en velfungerende funktionærforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer. Derudover har vi en god sundhedsordning samt adgang til massage, fysioterapi og motionscenter.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online - på dansk eller engelsk - via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen eller VIKING, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil +45 2542 8269.

Læs mere på www.VIKING-life.com

#STAY SAFE

Related Jobs

16. November 2020
6. November 2020
18. October 2020
30. September 2020
30. September 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com