/*Menu hide on click outside*/
Published
11. May 2021
Expires
31. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Viby
Page Views
0

Description

Hos Aarsleff søger vi en teknisk designer, der får base på vores hovedkontor på Hasselager Allé i Viby J. Du bliver tilknyttet Mekanisk Design, der udfører interne konstruktions- og udviklingsopgaver i Aarsleff og er en del af Design & Engineering.
I Mekanisk Design arbejder vi tæt med alle Aarsleffs hovedområder: Rørteknik, Fundering og Anlæg & Byggeri – herunder også Offshore Wind – og der er gode muligheder for at deltage i og bidrage til varierede projekter. Vi arbejder med konstruktion og udvikling af nye maskiner, ombygning af maskiner, udførelse af tekniske beregninger på stålkonstruktioner og CE-mærkning af maskiner og udstyr.
Vigtig support for kolleger
Dine opgaver varierer i høj grad og omfatter for eksempel:
udarbejdelse af 2D-tegninger og produktionsgrundlag på basis af 3D-modeller
selvstændige konstruktionsopgaver i 3D i samarbejde med vores ingeniører
udarbejdelse af brugermanualer, maskinbeskrivelser, risikovurderinger
arkivering og dokumentation i Autodesk Vault
administrativt kontorarbejde som support for hele Design & Engineering.
Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er teknisk designer/tegner eller har lignende teknisk baggrund. Du har erfaring med at udarbejde designdokumentation i form af tegningsmateriale af høj kvalitet og er superbruger af Inventor og Vault gerne kombineret med kendskab til Ilogic. Desuden kan du begå dig på både dansk og engelsk i skrift og tale.
Vi lægger i øvrigt vægt på, at du trives med en selvstændig rolle, hvor du selv driver opgaverne, naturligvis med sparring og hjælp fra kolleger. Når du samarbejder, formår du at bringe dine kompetencer i spil og byder ind i forhold til en fælles opgaveløsning. Da jobbet har en stor kontaktflade, er det vigtigt med gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til opgaverne, også de mere rutineprægede.
Som virksomhed vil vi være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, hvorfor det også er vigtigt, at du har øje for dette.
Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte designleder Claus J. Andersen på 4024 9414 for at få yderligere oplysninger.
Klik på Søg stillingen herunder for at sende din ansøgning.
Ansøgningerne bliver løbende vurderet, men vi skal have din ansøgning senest søndag den 23. maj 2021.

Related Jobs