/*Menu hide on click outside*/
Published
18. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Denmark
Page Views
4

Description

Manager - Internal Parts Sales & Support - WD30105416345Kan du sikre, at vores Marine organisation har en verdensklasse Parts forretning, som opererer globalt? Mestrer du betjening af kunder med lav responstid under hensyntagen til de forskellige operationelle tidszoner? Kan du understøtte høj kvalitet, standarder og kundefokus? Kan du svare ja til dette, så læs mere om hvad Johnson Controls kan tilbyde dig!Hvad du vil lave
Hos Johnson Controls i Aarhus udvikler, producerer og markedsfører vi komplette HVAC&R systemer til industrielle og maritime formål og er blandt verdens førende på området. Vores Global Marine Service organisation søger nu en Manager til vores Central Parts Team (CPT), som vil være ansvarlig for at lede et højt motiveret salgs og teknisk support team, med det formål at accelerere lokal og global forretningsudvikling ved operationel excellence og B2B e-commerce værktøjer til interne og eksterne kunder. Der er tale om en ny position som refererer vores Branch Manager for Global Marine Service i Danmark.Hvordan du vil gøre det

Du vil lede et team af individuelle bidragsydere og du vil være ansvarlig for driften og udviklingen af det interne salgsteam ved at opstille mål og planer, der er i overensstemmelse med de overordnede forretningsmæssige mål. Du coacher og leder dit team til at levere fantastisk kundeservice og når samtidig virksomhedens mål ved hjælp af salgsprogrammer, metoder og værktøjer. Du vil også implementere og vedligeholde best practice ved at sætte høje standarder for performance.
Rollen vil være en vigtig bidragsyder til at opnå succes med følgende fokusinitiativer:
Digitalisering og implementering af B2B webshop baseret på JCI EasyParts platform, som tilbyder adgang til selvbetjening for interne og eksterne kunder.
Sikre Brand og Parts eksponering gennem digitale handelsplatforme som f.eks. ShipServ.
Ledelse af det nyetablerede Centralt Parts Team (pt. 11 medarbejdere fordelt mellem Parts Salg og Teknisk Support), der understøtter vores globale servicenetværk.
Styrkelse af interne salgskanaler for at vækste salg i tæt samarbejde med vores eksterne sælgere og KAM teams.
Indsamle og udsende salgsdata og KPIer via dashboards, der understøtter og udvikler en effektiv salgsindsat ved vores eksterne sælgere og teams.
Videreudvikling af servicedesk og EasyParts platformen til at sikre support af nuværende og nye kunder.
Forbedre konverteringsfrekvenser for at øge den samlede effektivitet og reducere tid fra forespørgsel til tilbud.
Arbejde med centraliseret sourcing og prisfastsættelse for forbedring af konkurrenceevne og marginer.
Qualifications

Hvem vi leder efterKrav
Du har mere end fem års progressiv erfaring med salg (også salg på en e-platform), en god track-record med opnåelse af resultater, samt mindst tre års erfaring med ledelse af et salgsteam.
Du har en god kommerciel og forretningsmæssig forståelse. Du kan beskrives som effektiv, struktureret, analytisk, fleksibel og du har en evne til at prioritere i et hektisk miljø uden at miste retning og fart.
Du er et socialt menneske, som er god til at coache andre. Du er motiverende og har stærke interpersonelle færdigheder, samt gode kommunikative evner på både engelsk og dansk.
Foretrukken
Du besidder en uddannelse på Bachelor- eller Kandidatniveau inden for områder som matcher vores branche, eller du har tilsvarende kommerciel uddannelse.
Du har erfaring fra en større international matrix organisation.
Færdigheder inden for fransk og/eller tysk er et plus, men ikke et krav.
Lyder dette som dig? Så send os din ansøgning med det samme via vores hjemmeside, da vi behandler ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem. Tiltrædelse sker efter aftale. For yderligere information er du velkommen til at kontakte Branch Manager, Global Marine Services DK Bjarne Wulff på mobil +45 2324 4290.
Job Sales & Marketing
Primary LocationDK-Denmark-Hoejbjerg
Organization Bldg Technologies & Solutions

Related Jobs