/*Menu hide on click outside*/
Published
2. December 2021
Location
Denmark
Category
City
Brande
Deadline
22. December 2021

Description

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa har en vision for vedvarende energi: vi tror på kraften i naturen og på teknologi. Hjælp os med at blive klar til de energimæssige udfordringer i fremtiden og med at skabe grønne fodaftryk – bliv en del af et team, der arbejder for at forbedre fremtiden for os og for vores planet.

Vi fokuserer på at ansætte de bedste folk, hvor end de måtte være i verden. Vi sætter en ære i at tilbyde vores medarbejdere fleksibilitet og arbejder målrettet på at opbygge en arbejdsstyrke, som kan vokse med virksomheden. Siemens Gamesa sætter en ære i at tilbyde alle medarbejdere lige muligheder. Vi hylder diversitet og gør alt for at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere.

Vores kultur er baseret på tillid og fokuserer på anerkendelse, diversitet og kontinuerlig læring. Det, der gør os til et globalt team, er, at vi værdsætter vores medarbejdere og at vores kollegers sikkerhed er en hjertesag for vores organisation.

Vores serviceafdeling, der står for servicering og vedligeholdelse af vindmøller, er i vækst, og vi søger derfor en dygtig servicemontør til servicering af vores on- og offshore vindmøller primært på Sjælland. Du vil også kunne forvente at blive sendt ud til møller i andre dele af landet. Du får som nyansat montør et grundigt introduktionskursus (inkl. diverse tests), som løber over 4-6 uger på virksomheden i Brande, før du sendes ud på de første opgaver.

Vores serviceafdeling dækker hele Danmark, og efter behov kan der planlægges opgaver i hele Danmark, hvorfor nogen rejseaktivitet må påregnes. Herunder vil du på lige fod med dine kolleger indgå i en vagtordning, som dækker servicering og reparation af møller i weekenderne fredag, lørdag og søndag.

Hvordan kan du bidrage til vores vision?

Din primære opgave kommer til at omfatte service og vedligeholdelse af vindmøller på Sjælland. Der er etableret et lokallager i Slagelse, hvor 2 servicebiler har base. Vores servicebiler bemandes altid af 2 servicemontører, hvoraf minimum 1 er erfaren i servicering af vore vindmøller.

I dit daglige arbejde vil du få opbakning af et team af planlæggere, assistenter, teknikere og supportere fra hovedkontoret i Brande, som er klar til at støtte dig ude i marken.

Denne stilling er med lokalansættelse i Slagelse, og daglig udkørsel må påregnes herfra. Teamet arbejder i en fire dages arbejdsuge fra mandag til torsdag i tidsrummet 07:00 – 16:45.

Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?

Ved at have en passion for vedvarende energi og en fornemmelse for vigtigheden af at gå forrest i forandringen. Vi søger ligeledes...

  • Du har som minimum en elektrisk grunduddannelse, viden om datanetværk og praktisk erfaring inden for el-tekniske og hydrauliske maskinanlæg. Du har gerne erfaring med servicering og vedligeholdelse af vindmøller, og er i øvrigt interesseret i at efteruddanne dig.
  • Du forstår at sætte kunden i centrum og kender vigtigheden af grundigt servicearbejde i forbindelse med tilkald og ad hoc-opgaver.
  • Du har en fleksibel indstilling til arbejdstiden, du er omstillingsparat, og du er en teamplayer, der trives med at være en del af et selvstændigt team, hvor ikke to arbejdsdage er ens.
  • Du skal kunne begå dig på engelsk både i skrift og tale og som minimum have et kategori B-kørekort.
  • Du lider hverken af højdeskræk eller søsyge.
  • Vi modtager gerne din ansøgning, selvom du har opnået dine kvalifikationer på en alternativ måde end ovennævnte.

Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig...

At blive en del af vores mission for bæredygtighed: ren energi for kommende generationer. Vi er et globalt team med en diversitet af kolleger, som deler en passion for vedvarende energi og har en kultur af tillid samt mandat til at gøre vores egne idéer til virkelighed. Vi fokuserer på personlig og professionel udvikling til at vokse internt inden for vores organisation. Siemens Gamesa tilbyder en bred vifte af fordele, herunder fleksible arbejdstider og muligheden for at arbejde hjemmefra, en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, en attraktiv lønpakke (fast/variabel) og lokale fordele som f.eks. en frokostordning, medarbejderrabatter og meget mere.

Bemyndiggørelse af vores medarbejdere

https://www.siemensgamesa.com/sustainability/employees

Hvordan forestiller du dig fremtiden?

https://youtu.be/12Sm678tjuY

Vores globale team er frontløbere, når det gælder om at takle klimakrisen og reducere CO2-udslippet – den største udfordring, vi står overfor.

Yderligere information

For yderligere information vedrørende jobbet kan du kontakte hiring manager, Jens Thrane, via e-mail jens.thrane@siemensgamesa.com. Vi gør venligst opmærksom på, at denne e-mail ikke må bruges til at sende ansøgninger eller CV’er og at disse i givet fald ikke vil komme i betragtning.

Se venligst nedenstående link for mere information omkring vores arbejde i Danmark:

https://www.siemensgamesa.com/explore/journal/wind-engineers-in-denmark

Siemens Gamesa is an equal opportunity employer and maintains a work environment that is free from discrimination and where employees are treated with dignity and respect. Employment at Siemens Gamesa is based solely on an individual's merit and qualifications, which are directly related to job competence. Siemens Gamesa does not discriminate against any employee or job applicant on the basis of race, ethnicity, nationality, ancestry, genetic information, citizenship, religion, age, gender, gender identity/expression, sexual orientation, pregnancy, marital status, disability or any other characteristic protected by applicable laws, rules or regulations. We adhere to these principles in all aspects of employment, including recruiting, hiring, training, compensation, promotion and benefits.

We are driven by people - from more than 100 different countries, they build the company we are every day. Our diverse and inclusive culture encourages us to think outside the box, speak without fear, and be bold. We value the flexibility that our smart-working arrangements, our digital disconnection framework and our family-friendly practices bring to the new way of working.

Related Jobs

Service Technician   Sweden new
26. January 2022
FABRICATION INSPECTOR   Denmark new
26. January 2022
24. January 2022
NDT Technician   Denmark new
22. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com