/*Menu hide on click outside*/
Published
17. July 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
06. August 2021

Description

Vil du være med til at udvikle og sætte retningen for sustainability i verdens førende skibsfinansieringsinstitut? Så er det her måske en spændende mulighed for dig.

Et indblik i din nye hverdag

Vi kan tilbyde et job, hvor sustainability/ESG er omdrejningspunktet, og hvor du aldrig er langt fra beslutningerne. Det er et område i opbygningsfasen, og afdelingens rolle er at udvikle og forme vores fremtidige tilgang til sustainability og ligeledes drifte og løbende optimere allerede implementerede initiativer. Vi udvider holdet, og du bliver derfor den ene i et team på to.
Danmarks Skibskredit befinder sig i krydsfeltet mellem den finansielle sektor og shippingindustrien, og vores tilgang til sustainability området tager udgangspunkt heri. Kravene til hvordan man skal agere i den finansielle sektor stiger konstant fra alle stakeholdere, og i shippingindustrien er man i gang med at løse den enorme opgave, der ligger i på sigt at gøre industrien carbon-neutral. Dit job tager derfor udgangspunkt i vores virkelighed som en finansiel virksomhed samtidig med, at du opnår bred viden om specifikke forhold i shippingindustrien.

Arbejdsopgaverne består blandt andet i:

  • Løbende opdatering af sustainability ratings af kunder, samt vedligehold af rating frameworket
  • Udarbejdelse af rapportering
  • Løbende udformning af generel kommunikation til bl.a. kunder, investorer og rating bureauer
  • Overvågning og implementering af ny relevant regulering på området, der har indflydelse på vores egen eller stakeholderes forretning
  • Implementering af Poseidon Principles, herunder indsamling af data og årlig rapportering
  • Opdatering til bestyrelsen vedr. vores sustainability strategi
  • Implementering af kvartalsvis rapportering til vores ejere på udvalgte KPI’er, målsætninger og projekter

Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand.polit eller lignende. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sustainability fra tidligere, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du interesserer dig for området samt har udpræget forretningsforståelse og synes, at det er spændende at være med til at udvikle selskabets tilgang til området og definere egne daglige opgave. Du er dygtig til at kommunikere på skrift og i tale (særligt på engelsk), er nysgerrig, og besidder gode analytiske evner. Derudover trives du med at tage ansvar, har drive og kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en international virksomhed, hvor faglighed, udvikling og medarbejdertrivsel er i fokus. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og højt specialiserede kolleger - Danmarks Skibskredit er i år kåret som nr. 1 globalt til skibsfinansiering af vores kunder. Du får en hverdag med en høj grad af indflydelse på egne opgaver, der spænder bredt, og med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi er omfattet af overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Finansforbundet, der sikrer attraktive personaleordninger såsom pensionsordning, sundhedsforsikring, tandforsikring o.l.. Derudover tilbyder vi massageordning, frokostordning, sociale arrangementer i vores personaleforening og meget andet.

Hvem er Danmarks Skibskredit?

Siden 1961 har Danmarks Skibskredit ydet lån til den maritime sektor. Vi er en velkonsolideret virksomhed med ca. 80 medarbejdere bosiddende i hjertet af København. Vi finansierer i dag næsten 800 skibe og arbejder for at servicere vores kunder i rederibranchen i hele verden med skibsfinansiering. Vores kultur er præget af høj faglighed og professionalisme. Vi lægger vægt på værdier som troværdighed og ordentlighed. Vi kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, og arbejdsdagen er præget af en god og uformel atmosfære, hvor alle kender alle og hjælper hinanden.

Interesseret?

Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning, dit CV og karakterblad senest den 15. august 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sustainability Officer Sara Møller Jensen på 2215 1150 eller smj@skibskredit.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/