/*Menu hide on click outside*/
Published
11. June 2021
Location
Denmark
Category
City
South Denmark
Deadline
01. July 2021

Description

Har du erfaring med support og salg inden for den tekniske branche, og har du derudover en struktureret og ordentlig arbejdstilgang? Så er du måske den nye Spare Parts Assistant hos Palfinger Marine DK A/S.

Som del af reservedelsteamet vil du referere til Spare Part & Logistics Manager. Du vil i tæt samarbejde med teamet på tre kollegaer blive en del af et velsmurt team, som dagligt supporterer montørerne og kunderne med reservedele. Som firmaets repræsentant bliver dine vigtigste opgaver, med en positiv og løsningsorienteret tilgang, at servicere på skibene rundt i hele verden, så kunderne får opfyldt deres behov på bedste vis.

Din dagligdag og ansvarsområder vil inkludere:
  • Behandling af forespørgsler og ordrer på mail og telefon
  • Indkøb af reservedele til montørerne
  • Teknisk support


Kvalifikationer og kompetencer

Vi forestiller os, at du har erfaring fra et lignende job og rigtig gerne fra den maritime verden.

Du har erfaring med at arbejde i store ERP-systemer, da de interne informationer er mange og komplekse.

Du har en baggrund, gerne inden for den tekniske verden, hvor du fx har tillært dig teknisk viden, kan læse en tegning, forstå en montør etc.

Struktur, orden og sans for detaljen anser du som nødvendige egenskaber for at varetage jobbet bedst muligt. Du er nysgerrig og finder naturligt innovative løsninger, hvis det er nødvendigt for at løse dine opgaver.

Koncernsproget er engelsk, og du formår at trives i en hverdag, hvor du skal kommunikere tydeligt og relevant for at arbejde og dermed udføre dit job bedst muligt.


Praktiske oplysninger

Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart senest 1. oktober 2021.

Ansøgningsfristen er 25. juni 2021 – ansøgninger behandles dog løbende, så vi anbefaler at søge hurtigst muligt.

Løn- og ansættelsesforhold forhandles individuelt efter kvalifikationer.


Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, så udfyld formularen herunder og vedhæft et opdateret cv sammen med din ansøgning. TEMP-TEAM A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem TEMP-TEAM.

Særligt vedr. corona

Vi tager udviklingen i coronavirus meget alvorligt og forholder os til de råd og anbefalinger, som til enhver tid gives af de offentlige myndigheder, Sundhedsstyrelsen, Udenrigsministeriet og politiet.

Vi lægger stor vægt på personlige og fysiske møder, men grundet vores ansvar for at medvirke til at stoppe spredningen af covid-19 afholder vi ikke samtaler og interviews fysisk på vores kontorer i de kommuner, der er berørt af særlige restriktioner. Vi tilbyder fortsat samtaler via Teams eller Skype, hvis det ønskes.


TEMP-TEAM

TEMP-TEAM A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark.
Vi har 40 års erfaring inden for personaleløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern.

Related Jobs

SPARE PARTS ASSISTANT   Denmark new
17. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com