/*Menu hide on click outside*/
Published
25. January 2022
Location
Denmark
Category
City
Hadsund
Page Views
0

Description

Quali Drone søger software udvikler - til praktik eller ansættelse
Quali Drone er en ung, innovativ og ambitiøs startup virksomhed, der udvikler droneinspektionsløsninger, som ved brug af AI, metrologi og state of the art teknologi inden for droner, kan inspicere, genkende, kategorisere og opmåle industrielle strukturer med høj præcision. Quali Drones løsninger tager afsæt i industrielle on-shore miljøer og der er store perspektiver i udvikling af løsningen, så den på sigt kan udbredes til eks. inspektion af offshore vindmølleparker, substations, platforme og solcelleparker. Løsningen kan ligeledes bruges indenfor bygge- og infrastrukturbranchen samt i en række andre industrier, hvor energiindustrien forventes at blive et centralt fokusområde.
Du kommer til at spille en central rolle og får med reference til direktøren, til opgave at videreudvikle, færdiggøre og teste virksomhedens løsninger og det interne datamanagement system.
Du bliver en del af et ungt og innovativt miljø, hvor der vil være vekslende arbejdsopgaver, hvor vi ”løfter i flok” og hvor intern og ekstern sparring er nøglen til succes. Du vil få mange berøringsflader både internt og eksternt og komme til at arbejde i et team med korte beslutningsveje.
For den rette og ud fra den enkeltes interesser, er der således store personlige, ledelsesmæssige og faglige udviklingsmuligheder.
Der vil være mulighed for fastansættelse eller ansættelse i et studiejob for den rette, evt efter praktik.
Som person er du selvkørende, engageret og trives med at stå til ansvar for egne resultater. Du har et stærkt personligt drive og arbejder struktureret, samt at du er resultatorienteret og besidder en analytisk fremgangsmåde. Du har en pragmatisk tilgang til at finde løsninger, og kan kommunikere med alle niveauer i en organisation. Du behersker dansk og engelsk i skift og tale.
IT
Det forventes at du er erfaren bruger af MS-Office, samt har erfaringer med:
Python
C++
Java
SharePoint
Dertil vil det være en fordel, hvis kandidaten har erfaring eller viden om, eller er villig til at tilegne sig viden om:
Programmering af droner/robotter
App udvikling – iOS og Android

Related Jobs

Engineering Manager   Sweden new
12. May 2022
Engineering Manager   https://checkproof.teamtailor.com/jobs/1774448-engineering-manager, Sweden new
12. May 2022
11. May 2022