/*Menu hide on click outside*/
Published
21. April 2021
Location
Norway
Category
City
Stavanger
Deadline
11. May 2021

Description

We unlock tomorrow's solutions!

Wood er en ledende leverandør av prosjekt-, ingeniør- og tekniske tjenester til energi- og industrimarkedet. En industri som er i endringen, og som krever at vi tenker nytt.

Majoriteten av prosjektene er knyttet til modifikasjoner, reparasjoner og driftsstøtte til anlegg i drift, både innen olje- og gassindustrien og annen prosessindustri. Du vil være en del av et multidisiplint miljø med solid erfaring og kompetanse fra hele verdikjeden; fra tidligfasestudier, prosjektering og innkjøp, frem til fabrikasjon, installasjon og oppstart.

Grunnet stadig økende oppdragsmengde trenger vi flere kolleger til våre kontorer i Bergen og Stavanger.

Vår oppgave er å finne nye svar på gamle utfordringer. Vil DU være med å finne fremtidens løsninger?

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for leveranser innen teknisk sikkerhet og arbeidsmiljø i tilbud, studier og gjennomføringsprosjekter
  • Estimering av arbeidsomfang for disiplinen i prosjekt
  • Detaljengineering og utarbeide nødvendig teknisk underlag ihht. kundekrav og spesifikasjoner (analyser, dokumenter, tegninger)
  • Risikogjennomganger både på design og installasjonsrisiko
  • Aktiv rolle i designgjennomganger, HAZID, HAZOP, SAFEOP, WEHRA etc
  • Samhandling og koordinering med andre disipliner internt i prosjekt, med offshore installasjonspersonell og med kunde

Kvalifikasjoner

  • Min. teknisk fagskole, helst Bachelor eller Master i tekniske fag/ingeniør. (lang erfaring kan kompensere for manglende utdanning) Utdanningsretning: Gjerne offshoresikkerhet, men ikke et krav
  • Min 3 års erfaring, gjerne fra V&M/VEM
  • Stillingen krever flytende norsk kunnskaper, skriftlig og muntlig
  • Fordelaktig og ønskelig med kjennskap til Equinor som operatør, men dette er ikke et krav

Vi tilbyr

Hos oss vil du få utfordrende oppgaver i et miljø der vi er opptatt av å være oppdatert på teknologi og kompetanse. Vi har stort fokus på å jobbe sammen for å finne de beste løsningene. Det kan selvsagt være hektisk til tider, men det er alltid tid til å samles rundt kaffeautomaten (eller på Teams), og prate om ting som knytter oss sammen på mer enn bare oppgavenivå.

Vi ønsker å ivareta, og bygge videre på, et arbeidsmiljø som er preget av arbeidsglede, entusiasme og teamfølelse. Det er derfor viktig hva du bringer med deg inn i selskapet - ikke bare av erfaring og kompetanse, men også av engasjement og humør.


Wood is a global leader in engineering and consultancy across energy and the built environment, helping to unlock solutions to some of the world’s most critical challenges. We provide consulting, projects and operations solutions in more than 60 countries, employing around 45,000 people. www.woodplc.com


We are an equal opportunity employer that recognises the value of a diverse workforce. All suitably qualified applicants will receive consideration for employment on the basis of objective criteria and without regard to the following (which is a non-exhaustive list): race, colour, age, religion, gender, national origin, disability, sexual orientation, gender identity, protected veteran status, or other characteristics in accordance with the relevant governing laws.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com