/*Menu hide on click outside*/
Published
20. December 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
09. January 2022

Description

Vi udvikler os meget, og efterspørgslen på vores ydelser vokser. 
Whole Denmark 
Created: 09-12-2021 
Applications will be screened regularly.

Vi udvikler os meget, og efterspørgslen på vores ydelser vokser – derfor er vi også altid på jagt efter gode enkeltmandsvirksomheder, freelancere og samarbejdspartnere. Kom i dialog med os, og find ud af hvilke udfordringer du kan løse som ekstern konsulent gennem vores organisation.


Vi søger typisk profiler inden for vores kerneområder:

  • Engineering
  • Project Management

Disse kerneområder anvendes hovedsageligt inden for industrierne vedvarende energi, olie/gas, pharma/medico, plast og fødevarer.


Når du uploader dit CV og ansøgning om samarbejde her, sørger vi for at gennemgå og sende det videre i systemet til den relevante afdelingsleder. Vi benytter os aktivt af ansøgningerne, der registreres i vores system, men stiller naturligvis høje krav til vores ansøgeres faglige niveau og erfaring.


Sørg derfor for at dit CV og din ansøgning tydeligt viser din erfaring, kompetencer og uddannelse, således at vi effektivt og hurtigt kan behandle din ansøgning.


Om ENABL A/S:

ENABL er din globale one-stop-shop for rådgivning og udstyrsløsninger i løbet af hele livscyklussen for onshore og offshore vindmøller. Vi har flere end 20 års erfaring og tilbyder løsninger inden for rådgivning & outsourcing, udstyr og global service. Vi har specialiseret os i produktions-, installations-, transport-, test- og serviceudstyr til vindmølletårne, monopæle, vinger og naceller. Det er vores mål at reducere kompleksiteten, opfylde vores kunders behov og gøre dem i stand til at producere globalt – wherever wind is.

.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com