/*Menu hide on click outside*/
Published
28. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg

Description

JOIN A GLOBAL LEADER – and help build a safer world
VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.
VIKING hæver konstant barren for sikkerhed og søger lige nu en fagligt stærk ingeniør med ambitioner om at blive projektleder, der vil være med til at udvikle udstyr og sikkerhedsløsninger, der redder liv.
Vil du med ombord?
Som R&D PROJEKT INGENIØR bliver du del af et R&D team, der består af 11 kompetente og initiativrige ingeniører, tegnere og projektledere med forskellige kompetencer og teknisk baggrunde. Fælles for alle er, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.
Du vil tage en vigtig rolle i produkter og teknologi, en præstations- og teknologidrevet division, som sikrer udvikling og vedligeholdelse af det bedste inden for livreddende evakueringsudstyr.
Som del af teamet indgår du i den globale division med 160 kollegaer, hvoraf omkring 120 er ingeniører, som er fordelt på enheder i Kina, Thailand, Norge, Bulgarien og Danmark.
Hos VIKING vil du deltage i udviklingscyklussen fra idé til produktionsmodnet produkt. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen mange muligheder for både faglig og personlig udvikling.
Afhængigt af din profil, vil du arbejde med nogle af nedenstående opgaver:
Ambitioner ift. at lede tekniske projekter fra idéfase til implementering
Etablere projektplaner, risikoanalyser, pleje interessenter samt opstille og gennemføre kommunikationsplaner
Opstille og sikre at økonomiske, kvalitetsmæssige og tidsorienterede mål opfyldes
Teknisk sparring med ingeniørerne
Ansvarlig for at levere prototyper, godkendelsestest og til sidst verificering af produktet gennem en 0-serie samt overlevering af det nyudviklede produkt til driftsorganisationen
Visualisere og dokumentere løsninger i relation til konkrete redningsopgaver og scenarier
Konkret vil stillingen indebære, at blive ansvarlig for et produktudviklingsprojekt, der har til formål at levere et evakueringssystem til Passager industrien af højeste kvalitet og sikkerhed.
Når verdenen igen bliver normaliseret, skal du forvente 10-20 rejsedage om året til vores produktionsområder (Kina, Bulgarien og Thailand) eller til kunder i hele verden.
Din indgang til stillingen
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være maskiningeniør, svagstrømsingeniør eller lignende teknisk baggrund. Den ideelle kandidat har minimum 1-2 års relevant erhvervserfaring, er en teamspiller og besidder en faglig nysgerrighed og et stort drive.
Arbejdsmæssigt er du vant til, at arbejde med systematisk produktudvikling og/eller produktvedligehold
Du er forretningsorienteret og kvalitetsbevidst, og vant til at arbejde med skarpe leverancer, hvor deadline overholdes
Geografisk bor du i området af Esbjerg. Alternativ, er du vant til at pendle til/fra job
Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.
Vi tilbyder
Opfylder du ovennævnte, tilbydes du en spændende og afvekslende stilling. Du kommer til at indgå i et dynamisk og inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.
Søg stillingen
Grundet GDPR (General Data Protection Regulation) modtages alle ansøgninger online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen.
Vi holder løbende samtaler, fysisk eller virtuelt, i henhold til Covid-19-restriktioner og anbefaler, du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.
Tiltrædelse snarest muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Global HR Business Partner Jane Simonsen på mobil 2542 8269.
Læs mere om VIKING på www.VIKING-life.com
STAY SAFE - THINK VIKING

Related Jobs