/*Menu hide on click outside*/
VIKING Life-Saving Equipment A/S
Published
3. June 2022
Expires
3. July 2022
Location
Esbjerg, Denmark
Job Type
Page Views
0

Description

Motiveres du af teknisk projektledelse og har du lysten til, at blive en del af en præstations- og teknologidrevet division?

Så er det måske dig vi leder efter til stillingen som R&D PROJECT MANAGER.

VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.

VIKING hæver konstant barren for sikkerhed og søger lige nu en fagligt stærk ingeniør med ambitioner om at blive projektleder, der vil være med til at udvikle udstyr og sikkerhedsløsninger, der redder liv.

Vil du med ombord?
Vi har en ambitiøs agenda og som R&D Project Manager bliver du del af et R&D team, der består af 11 kompetente og initiativrige ingeniører, tegnere og projektledere med forskellige kompetencer og teknisk baggrunde. Fælles for alle er, at de motiveres af VIKINGs mission om at redde liv, og gerne vil gøre en forskel.

Du vil tage en vigtig rolle i produkter og teknologi, i en præstations- og teknologidrevet division, som sikrer udvikling og vedligeholdelse af det bedste inden for livreddende evakueringsudstyr.
Som del af teamet indgår du i den globale division med 160 kollegaer, hvoraf omkring 120 er ingeniører, som er fordelt på enheder i Kina, Thailand, Norge, Bulgarien og Danmark.

Hos VIKING vil du deltage i udviklingscyklussen fra idé til produktionsmodnet produkt. Vi sørger selvfølgelig for, at du får en grundig oplæring samt træning i vores produkter og systemer. Og når du er kommet godt ombord, åbner stillingen mange muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Afhængigt af din profil, vil du arbejde med nogle af nedenstående opgaver:

  • Ambitioner ift. at lede tekniske projekter fra idéfase til implementering
  • Etablere projektplaner, risikoanalyser, pleje interessenter samt opstille og gennemføre kommunikationsplaner
  • Implementering af udviklingsprojekter i global produktion og supply chain
  • Opstille og sikre at økonomiske, kvalitetsmæssige og tidsorienterede mål opfyldes
  • Teknisk sparring med ingeniørerne
  • Ansvarlig for at levere prototyper, godkendelsestest og til sidst verificering af produktet gennem en 0-serie samt overlevering af det nyudviklede produkt til driftsorganisationen
  • Visualisere og dokumentere løsninger i relation til konkrete redningsopgaver og scenarier

Konkret vil stillingen indebære, at blive ansvarlig for et produktudviklingsprojekt, der har til formål at levere et evakueringssystem til Passager industrien af højeste kvalitet og sikkerhed.

Når verdenen igen bliver normaliseret, skal du forvente 20-30 rejsedage om året til vores produktionsområder (Kina, Bulgarien og Thailand) eller til kunder i hele verden.

Din indgang til stillingen
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være Product- eller Business Development Engineer, Produktionsingeniør, Maskiningeniør eller anden teknisk baggrund. Den ideelle kandidat har minimum 1-2 års relevant erhvervserfaring, er en teamspiller og besidder en faglig nysgerrighed og et stort drive.

  • Arbejdsmæssigt er du vant til, at arbejde med systematisk produktudvikling og/eller produktvedligehold
  • Du er forretningsorienteret og kvalitetsbevidst, og vant til at arbejde med skarpe leverancer, hvor deadline overholdes
  • Geografisk bor du i området af Esbjerg. Alternativ, er du vant til at pendle til/fra job

Da vores koncernsprog er engelsk, har du gode sproglige færdigheder på både dansk og engelsk.

Efter aftale med Manager kan der være mulighed for, at arbejde 1-2 dage om ugen fra eget hjemmekontor.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et inspirerende miljø, der byder på moderne teknologi og samspil med kompetente kolleger, som sætter pris på humor, arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø.

VIKING er en global arbejdsplads, hvor hovedparten af aktiviteterne retter sig mod udlandet. Vi har en stærk kultur og giver plads til den enkelte, fordi vi ved, at vi alle bidrager med noget særligt. Derfor investerer vi i vores medarbejdere og kan tilbyde unikke karrieremuligheder i en international organisation.

Du vil blive omfattet af en rigtig god kantineordning samt en velfungerende funktionærforening, som arrangerer forskellige sociale arrangementer. Derudover har vi en god sundhedsordning samt adgang til massage, fysioterapi og motionscenter.

Har du lyst til at blive en del af VIKING?
Alle ansøgninger modtages online via ”send ansøgning” i stillingsannoncen. Vi holder løbende samtaler og anbefaler, at du sender din ansøgning og dit CV straks. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse er snarest muligt, dog venter vi gerne på den rigtige.

Rekrutteringsprocessen varetages af Search & Select ApS. Har du spørgsmål er du velkommen til, at kontakte Headhunter Charlotte Baisgaard på mobil 5197 3537 eller cb@searchandselect.dk

Related Jobs

19. December 2020
14. December 2020
9. December 2020
9. December 2020
8. December 2020