/*Menu hide on click outside*/
Published
4. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
24. May 2021

Description

Er du en dygtig supporter, og har du indsigt i studieadministration og studieadministrative forretningsprocesser på de videregående uddannelsesinstitutioner? Har du lyst til at bistå uddannelsesinstitutionerne med rådgivning og brugersupport efter ibrugtagning af et nyt studieadministrativt system – esas, så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om stillingen

Du bliver en del af kontoret for Studie- og Tilskudsadministrative Systemer, der bl.a. har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse, levering og teknisk drift af specialudviklede fagsystemer til studieadministration på de videregående uddannelsesinstitutioner.
Vi er i øjeblikket ved at udrulle et nyt studieadministrativt system - esas - til erstatning for det nuværende system SIS, som anvendes på professionshøjskoler, erhvervsakademier og maritime uddannelsesinstitutioner. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med uddannelsesinstitutionerne og leverandøren.

Du bliver en del af det team, der har til opgave at bistå institutionerne i den daglige drift af esas, herunder at levere brugersupport og vejledning til brugerne samt bidrage til den løbende videreudvikling af systemet. Jobbet er bredt, og du vil ofte være i kontakt med både de nærmeste kolleger, brugerne og leverandøren.

I kontoret er vi ca. 40 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Indgå i et team, der håndterer brugersupporten for esas, herunder sikre overblik over igangværende sager
 • Indgå i dialog med leverandøren om løsning af fejlsager
 • Rådgive institutionerne mundtligt og skriftligt om anvendelsen af esas
 • Bidrage til vejledningsmateriale, der gør institutionerne mere selvhjulpne
 • Deltage i arbejdsgrupper på diverse projekter til vedligeholdelse og videreudvikling af esas

Er du vores nye kollega?

Du har en relevant uddannelse gerne kombineret med erfaring fra uddannelsessektoren. Du har erfaring med support af større it-løsninger, gerne inden for uddannelsessektoren.

Vi lægger særlig vægt på, at du:

 • har erfaring fra en tilsvarende stilling, herunder erfaring med håndtering af supportsager
 • har erfaring med studieadministrative arbejdsprocesser og gerne har kendskab til esas
 • arbejder systematisk og struktureret og har et godt overblik – også når der er mange bolde i luften
 • både arbejde selvstændigt og tage ansvar og aktivt bidrager til samarbejde og trivsel
 • evner at kommunikere på en måde, der er tilpasset modtageren
 • er velformuleret både mundligt og skriftligt
 • er team-spiller og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Arbejds- og tjenestested blive være Haraldsgade 53, 2100 København Ø.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Flemming Bøge, tlf. 7231 9550 eller fle@ufm.dk

Søg stillingen

Klik på knappen ”Søg jobbet her”. Vi skal have din ansøgning, CV og dokumentation på uddannelse senest den 14. maj.

Vi forventer at holde samtaler i uge 20. Første samtale forventes afholdt den 18. maj og anden samtale den 21. maj. Mellem første og anden samtale vil der blive foretaget en personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder.

Related Jobs

Commercial Summer Intern   Norway new
17. September 2021
17. September 2021
SW Test Engineer   Denmark new
16. September 2021
First Engineer   Sweden new
16. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com