/*Menu hide on click outside*/
Published
19. April 2021
Location
Norway
Category
City
Norway
Deadline
09. May 2021

Description

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig - er du?

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Vi ligger nederst på bryggen i Tønsberg. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger.


Vi søker Kurs- og konferanseverter/vertinner

Den primære oppgaven er å sikkerhetsstille høyest mulig service og kvalitet for våre konferansegjester. Ikke minst være en problemløser og alltid ha gjesten i fokus.

Vi søker deg som er ekte og utøver ditt arbeid på en personlig måte.

Tradisjonelle konferanse vert/vertinne oppgaver men ser også gjerne at du er med på å utvikle deg og konferanseavdelingen.

Vi vektlegger kunnskap og kjennskap til teknisk utstyr.

Stillingen innebærer skiftarbeid og helg.

Vi gir deg:

Et herlig arbeidsmiljø på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre. Omringet av fantastiske kollegaer bidrar du med din arbeidsglede og finner din plass i teamet som sammen passer på at hotellet når sine mål. Vil du jobbe i et selskap med utviklingsmuligheter? Da søker du til rett arbeidsplass. Quality Hotel er en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest ekspansive hotellkonsern med over 16 000 ansatte og hotell på over 100 destinasjoner.

Er dette din perfekte match? Send oss din søknad i dag til eli.astrup@choice.no

Related Jobs

21. September 2021
Project Coordinator   Sweden new
21. September 2021
21. September 2021
21. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com