/*Menu hide on click outside*/
Published
19. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Vestfold
Deadline
09. May 2021

Description

Location

Vestfold, Norway

Apply by

2021-04-26

Har du lyst til å jobbe i den mest kreative og stadig voksende hotellkjeden i Nord-Europa? Er du en person som liker utfordringer og strever etter noe unikt? Nordic Choice Hotels har jobbet for innovasjon i hotellbransjen i mange år. Vi har tro på at talent kan komme fra hvor som helst. Vi er aldri gjennomsnittlig - er du?

Quality Hotel Tønsberg er et konferanse- og opplevelseshotell som forener det beste av luksus og tradisjon i koselige maritime omgivelser. Vi ligger nederst på bryggen i Tønsberg. Hotellets stab har lang erfaring med gjennomføring av store landsmøter, konferanser eller mindre sosiale samlinger.


Vi søker Kurs- og konferanseverter/vertinner

Den primære oppgaven er å sikkerhetsstille høyest mulig service og kvalitet for våre konferansegjester. Ikke minst være en problemløser og alltid ha gjesten i fokus.

Vi søker deg som er ekte og utøver ditt arbeid på en personlig måte.

Tradisjonelle konferanse vert/vertinne oppgaver men ser også gjerne at du er med på å utvikle deg og konferanseavdelingen.

Vi vektlegger kunnskap og kjennskap til teknisk utstyr.

Stillingen innebærer skiftarbeid og helg.

Vi gir deg:

Et herlig arbeidsmiljø på en levende arbeidsplass der ingen dag er lik den andre. Omringet av fantastiske kollegaer bidrar du med din arbeidsglede og finner din plass i teamet som sammen passer på at hotellet når sine mål. Vil du jobbe i et selskap med utviklingsmuligheter? Da søker du til rett arbeidsplass. Quality Hotel er en del av Nordic Choice Hotels – Nordens mest ekspansive hotellkonsern med over 16 000 ansatte og hotell på over 100 destinasjoner.

Er dette din perfekte match? Send oss din søknad i dag til eli.astrup@choice.no

Related Jobs

21. September 2021
Project Coordinator   Sweden new
21. September 2021
21. September 2021
21. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com