/*Menu hide on click outside*/
Published
12. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Deadline
02. December 2021

Description

Har du lyst til at få ansvaret for udførelse og håndtering af den tekniske dokumentation på vores projekter? Er du en teamplayer, og trives du med en hverdag i et teknisk drevet miljø? Brænder du for at være ansat i en stor international virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer?

Kan du sige ja til ovenstående, så er det dig, vi mangler, i vores afdeling for offshore substations i Aalborg.

Din hverdag
Din hverdag vil i høj grad være kendetegnet ved projekter med stor bredde, som kræver, at du kan se det overordnede billede, samt at du med sikker hånd samler trådene og følger opgaverne helt til dørs. Din kontaktflade er kunder og leverandører såvel som produktion, kollegaer m.fl..

Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Systematisering, opdatering og vedligeholdelse af teknisk dokumentation, tegninger, mails og kontrol-logs
 • Praktisk støtte til projektlederne og andre brugere i vores projektsystem
 • Oprettelse, opdatering og administration af diverse databaser
 • Sikre at kopier af de seneste godkendte dokumenter og tegninger videregives til de rette kolleger, kunder, underleverandører og leverandører
 • Sikre at relevante procedurer og retningslinjer holdes opdaterede
 • Sikre at fælles processer og procedurer omhandlende dokumentstyring bruges på alle projekter
 • Lejlighedsvis scanning/kopiering og andet forefaldende kontorarbejde

Hvem er du?
Vi søger en kompetent person, som trives i et travlt miljø, hvor mange nye udfordringer dagligt skal løses. Vi ser gerne, at du har erfaring med kvalitetssikring/-styring og/eller projektdokumentation, ligesom kendskab til tegningslæsning vil være en fordel, men ikke et krav. Oplæring gives gerne til den rette person.

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant faglig uddannelse, fx teknisk assistent, kontoruddannet el.lign.
 • Er superbruger af MS Office-pakken og har kendskab til Adobe Acrobat Pro (PDF-håndtering)
 • Læser, skriver og taler engelsk på højt niveau

Derudover ser vi gerne, at:

 • Du er et ordensmenneske, der trives i en travl hverdag og har øje for detaljerne. En struktureret tilgang til opgaverne falder dig naturligt
 • Du evner at samarbejde og kommunikere i øjenhøjde med både leverandører, kunder og kolleger, og du har lyst til at arbejde i et uformelt internationalt miljø
 • Du aldrig går på kompromis med kvaliteten i dit arbejde, og du trives godt i et team, men evner også at arbejde alene og fordybe dig i dine opgaver

Vores projekter stiller store krav til tid, præcision og kvalitet, og netop disse værdier udgør det bærende fundament i vores hverdag. Du skal kunne spejle dig i vores kompromisløse holdning til kundetilfredshed, kvalitetsbevidsthed og ordholdenhed.


Vi tilbyder
Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening, mulighed for lejlighedsvis hjemmearbejde og en gage, der modsvarer stillingskravene.

Ansøgning
Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”QA & Document Controller”.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Partner, Charlotte H. Willumsen, på tlf. 40 23 33 87, eller Head of HR, Tanja Lindholt Leyni, på tlf. 25 44 30 78 eller besøge vores hjemmeside www.bladt.dk

Om Bladt Industries
Bladt Industries er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret til godt 2.500 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer. Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

18. October 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/