/*Menu hide on click outside*/
Published
14. January 2022
Location
Sweden
Category
City
Stenungsund
Deadline
02. February 2022

Description

Projektledare till Bilfinger!


Som projektledare blir du en del av avdelningen Bilfinger Piping som bland annat arbetar med tillverkning av rör till olika projekt. Som projektledare får du möjlighet att arbeta tillsammans med de främsta kundföretagen inom svensk processindustri. Vi jobbar både med större och mindre projekt som utförs tillsammans med våra övriga discipliner. I rollen ges du också möjlighet att delta i avdelningens förbättringsarbete och utveckla Bilfinger Pipings affärsrelationer och interna processingenjörskompetens.


VEM ÄR DU?

För denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av projektledning. Som person är du en som driver på och gillar att ta kommando. Du är social, prestigelös och har ett stort intresse för att skapa affärer.


VI SER ÄVEN ATT DU

  • Har praktisk erfarenhet av arbete inom industri
  • Har tidigare erfarenhet av rör- och/eller mekaniska projekt
  • Talar och skriver obehindrat på engelska och svenska
  • Har körkort


OM BILFINGER

Bilfinger är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontor i Tyskland. I vår nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge, och Finland, har vi 3500 anställda med uppdrag hos spännande kunder både onshore och offshore.


Vi täcker hela värdekedjan från rådgivning, projektering, produktion, montering, underhåll och revisioner, till miljötekniska och digitala lösningar. På Bilfinger skapar vi värde genom att jobba med ständiga förbättringar tillsammans med våra kunder. Vårt fokus på hälsa, säkerhet och miljö ingår naturligt i vårt arbetssätt och bidrar till vår konkurrenskraft.


Våra värderingar är We Create, We Care, We Can och vi söker kandidater som identifierar sig med dessa och vill vara med och bidra till Bilfingers fortsatta utveckling i Norden. Genom att ansluta dig till #TeamBilfinger får du chansen att jobba sida vid sida med kompetenta och engagerade kollegor och spännande kunder samtidigt som du utvecklar dig själv och din kompetens.


Låter detta intressant? Skicka in din ansökan via vår hemsida senast 2022-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Tjänsten är heltid och tillsvidare med placeringsort i Stenungsund. Vid frågor om tjänsten hör av er till jonathan.leinonen@bilfinger.com .


General Management | Bilfinger Industrial Services Sweden AB | Permanent | White-collar workers | Associate's degree | Project Management

Only registered members can apply for jobs.

Related Jobs

26. January 2022
Mechanical Designer   Sweden new
25. January 2022
Marine Culture Lead   Denmark new
24. January 2022
23. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com