/*Menu hide on click outside*/
Published
19. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Karup
Deadline
08. June 2021

Description

Product Owner til maritime overvågningssystemer


Vil du være bindeleddet mellem kunden og IT-teknikere? Kan du forstå og kommunikere Søværnets forretningsmæssige ønsker og oversætte disse til konkrete tekniske løsninger? Så er du måske vores nye Product Owner.


Du scoper kundens ønsker – og gør dem til en realitet
Som Product Owner bliver du bindeleddet mellem kunden og vores tekniske team, og det er din fornemste opgave, at sikre kundens idéer og ønsker bliver ført ud i livet, inden for de aftalte rammer. Din primære opgave er at rådgive Søværnet vedrørende ønsker til deres overvågningssystemer, og sikre at disse ønsker kommunikeres til dine kolleger. I løbet af året lægges der i samråd med teamet og kunden en plan for det kommende år. Du arbejder ud fra planen og kundens ønsker, og du har i jobbet frihed til at tilrettelægge og prioritere dine opgaver, inden for de aftalte rammer.


Du bliver en del af et velfunderet Infrastruktur-team i Karup, bestående af 10 kolleger, der dagligt sørger for at drifte infrastrukturen for vores kunder og sørger for, at systemerne kører perfekt uafbrudt. Vi arbejder med de bedste principper fra Scrum, og i din dagligdag vil du have et tæt samarbejde med teamets tekniske profiler, hvor I vil samarbejde om at scope løsninger og opgaver.


Din arbejdsdag vil bl.a. indebære:

  • Deltage i kundemøder, med fokus på at indsamle, præcisere, strukturere og prioritere deres ønsker.
  • Sikre forståelse for og overlevere opgaver til det tekniske team.
  • Sagsbehandle ”change requests” fra kunden.
  • Styre dokumentationen i vores sagsstyringssystem, inkl. timeforbrug.
  • Rapportere månedligt om status på projekterne.
  • Sikre status på igangværende opgaver, med fokus på budget og ønsker.

Stillingen varetages fra kundens lokation på Flyvestation Karup, hvor du også vil have din daglige gang.


Bliv udfordret i Danmarks største privatejede softwarevirksomhed
Du bliver en del af Systematic, der netop er kåret som en af de mest attraktive arbejdspladser af IT Talent 2020. Sammen har vi en passion for at lave de stærkeste løsninger til vores kunder, ligesom vi med inspiration fra sportens verden forsker i, hvordan vi internt kan skabe en motiverende vinderkultur. I Systematic forbedrer vi løbende vores løsninger, og vi har en passion for at levere det bedste til vores kunder. Derfor arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af Scrum, Lean samt ITIL. Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og teknologier.


Velformuleret IT-professionel
Du har en bachelor- eller kandidatgrad inden for IT og Kommunikation, IT og Produktudvikling eller lignende. Du har måske en baggrund som projektleder, konsulent, koordinator eller product owner fra en IT-virksomhed, og du brænder for at arbejde i spændingsfeltet mellem IT og kommunikation, og har erfaring med selvsamme. Vigtigst af alt kan du omsætte kundens ønsker og behov, og formidle dette til vores tekniske team. Som person er du vedholdende og grundig, og du sikrer at alle detaljer er indsamlet før projekterne påbegyndes. Dertil sikrer du at alle tekniske opgaver bliver fulgt til dørs, og udarbejdes som aftalt. Dertil er du dygtig til at formulere dig på dansk, både i skrift såvel som tale, og har fine engelske kundskaber.


Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.


Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Søren Vorgod, Senior Project Manager. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Karup. Vi glæder os til at høre fra dig.


Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre.

Related Jobs

Student Assistant   Denmark new
3. August 2021
8. December 2020
23. November 2020
21. November 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com