/*Menu hide on click outside*/
Published
23. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Deadline
12. June 2021

Description

Brænder du for at udvikle, implementere og drive datadrevet ledelse? Kan du bidrage til at skabe sammenhæng mellem processer, systemer og mennesker? Vil du være en del af en virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer? Så er den ledige stilling som Performance Manager i Bladt Industries måske noget for dig.

Om jobbet

Som Performance Manager skal du stå i spidsen for Bladt Industries fortsatte forandringsrejse og er i den forbindelse ansvarlig for udvikling og vedligeholdelse af de Performance Management programmer, herunder KPI´er og dashboards, der skal understøtte denne rejse. Du indtager således en central rolle i Bladt, hvor du kommer vidt omkring i hele organisationen, og derfor kan du begå dig og løse opgaver på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Opgaverne omfatter bl.a., at du skal:
  • Undersøge, planlægge, organisere og gennemføre Performance Management programmer
  • Ansvarlig for sikringen af support og koordination af de forskellige projekter og aktiviteter, som er relateret til Performance Management processen
  • Udarbejde materiale til Performance Management programmerne; reviews, evalueringer og modificere eksisterende og foreslåede programmer (anbefale værdiskabende ændringer).
  • Udvikle og skabe en opmærksomhed for Performance Management, herunder udvikle og afholde seminarer/workshops for alle medarbejder- og ledelsesniveauer
  • Bidrage med ekspertise i forhold til udvikling og levering af Performance Management træning, politikker og procedurer
  • Levere ledelsesinformation i form af målestandarder, målsætninger og KPI´er til ledelsesteamet
  • Review, overvåge og analysere performanceresultater, brugervenligheden og anvendelsen af KPI’er og dashboards (tavlerne)
  • Sikre en forståelse for performancemålinger og forventninger (targets) samt klarhed for mål og performance resultater i hele organisationen

Hvem er du?

Du kommer med en tung værktøjskasse i forhold til performance management. Du har relevant erfaring med dette fra en lignende rolle, eventuelt som konsulent.
Du har ligeledes en bred vifte af ledelses- og optimeringstilgange, fx LEAN/CI, samt erfaring med procesudvikling og at opsætte værdiskabende målepunkter (KPI´er).
Du er superbruger af MSOffice og hertil vant til dagligt at navigere i ERP-/BI-/Scorecard-systemer mv. Du kan generere og analysere forskellige performancedrivere ved hjælp af Excel og andre rapporteringsværktøjer.

Du har en stærk talforståelse og erfaring med dataindsamlingsværktøjer, og du er samtidig en god facilitator, som evner at skabe troværdighed i forhold til tal. Du formår at arbejde tæt sammen med hele organisationen, herunder specielt produktionsdelen, idet du er bevidst om, at gode samarbejdsevner er en væsentlig forudsætning for succes i rollen.
Du er god til at planlægge, strukturere og koordinere, og du har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne. Du kan selvfølgelig overholde deadlines, og du trives i en travl hverdag.
Sidst men ikke mindst, er dine kommunikative evner i top både mundtligt og skriftligt – også gerne på engelsk.
Vi tilbyder
Du får et spændende job og en udfordrende hverdag i et højt tempo i et team med dygtige, kompetente og engagerede kolleger. Du får ansvaret for en række højt prioriterede initiativer, og hertil får du gode muligheder for at videreudvikle dine kompetencer i forhold til en videre karriere.

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening og en gage, der modsvarer stillingskravene.

Ansøgning

Send venligst din ansøgning pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”Performance Manager”.

Ansættelse hurtigst muligt. Skynd dig - ansøgninger behandles løbende.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte VP, Controlling & IT, Kim Møller Sørensen på 50 77 76 69 eller Head of HR Tanja Lindholt Leyni på 25 44 30 78 for yderligere oplysninger.

Om Bladt Industries

Bladt Industries er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret godt 2.300 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer. Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore.

Related Jobs

26. July 2021
26. July 2021
Well Manager MODU   Norway new
26. July 2021
Indirect Category Manager   Denmark new
25. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com