/*Menu hide on click outside*/
Published
17. September 2020
Location
Sweden
Job Type
City
Kristinehamn

Description

Vi söker dig som vill arbeta med packning och logistik i vår Montagehall på Kongsberg Maritime i Kristinehamn. Fokus i tjänsten är att säkerställa att aktuella projekt packas, kvalitets- och leveranskontrolleras samt skyddas och märks enligt instruktion. Kontroller och instruktioner kan exempelvis vara lands- eller projektspecifika utifrån olika krav samt kund, och är viktiga att de efterföljs. För att säkerställa att vi efterföljer vår leveransplan, deltar du på leveransmöten samt hämtar och uppdaterar information i vårt affärssystem.

I rollen förväntas du rapportera eventuella felaktigheter, störningar och förbättringsförslag samt direkt kontakta berörd funktion som kan åtgärda akuta problem. Tjänsten präglas mycket av samarbete med både kollegor inom avdelningen samt andra funktioner på företaget, exempelvis kontraktsansvariga, produktionsteknik och skeppning. Vi förväntar oss även att du självständigt tar ansvar för att bevaka status för material och projekt inför packning och skeppning av våra produkter.
Vi söker dig som har:

Gymnasieutbildning om minst 3 år eller motsvarande

Erfarenhet från packning av större gods och förrådsverksamhet

Utbildning och erfarenhet av att köra truck och travers

Förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska

Vana att administrera/rapportera i olika IT-system, gärna affärssystem

Som person är du ansvarstagande och ser till att arbetet blir klart på utsatt tid. Du är kvalitetsmedveten och noggrann, samt får gärna vara kreativ och ha ett driv i att hitta nya effektiva arbetssätt. Du bör vara flexibel inför olika arbetsuppgifter då du på sikt kan behöva stötta andra roller inom avdelningen. Du har även en kommunikativ förmåga då rollen innebär kontakt med olika funktioner inom företaget, du bör därför ha lätt för samarbete men även klara av att självständigt driva arbetet.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök därför snarast, men senast 2020-09-21. Vår ambition är att tillsätta tjänsten omgående, urval och intervjuer kan därför påbörjas under ansökningstiden.

I denna rekrytering arbetar vi med tester, vilket kan komma att skickas till dig om du går vidare i processen.
Om oss:

Kongsberg Maritime är ett globalt teknologiskt företag som skapar innovativa och pålitliga lösningar för kunder inom den marina sektorn. Tillsammans är vi 7300 anställda placerade i 34 länder och har levererat produkter till över 30 000 fartyg. Vi har funnits i Kristinehamn i 170 år och år 1937 började vi leverera fartygspropellrar under namnet KAMEWA. Vår verksamhet består av 260 anställda och omfattar sälj, utveckling, forskning, konstruktion, montage/testning och service av propellrar, roder, vattenjet, POD-system samt kontrollsystem. Vi finns på den globala marina marknaden och där levererar vi produkter i världsklass.

Kongsberg har stort engagemang i de globala målen för hållbar utveckling och för oss är haven och marina resurser viktiga. Vi strävar därför efter att utveckla produkter som bidrar till att minska utsläpp och skador för liv under vatten. Som arbetsgivare är vårt mål att vara en arbetsplats fri från diskriminering och präglad av mångfald utifrån erfarenhet, perspektiv och bakgrund. Vi strävar efter att vara en arbetsplats där våra anställda trivs och vi är mycket positiva till om du vill utvecklas inom företaget.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

18. June 2021
Indkøber   Denmark new
17. June 2021
Servicemedarbejder   Denmark new
16. June 2021
Are you sure you want to delete this file?
/