/*Menu hide on click outside*/
Published
14. December 2020
Expires
Never
Location
Denmark
Job Type
City
Greve Strand
Page Views
5

Description

Manager Marine Logistics til Blue Water Shipping i København

Har du specialistviden indenfor Marine Logistics & Agency, og det helt rigtige netværk i shippingbranchen? Er du en dygtig involverende leder, som ønsker at være med til at skabe den mest attraktive arbejdsplads?

Så er du måske den daglige leder af Marine Logistics på vores lokation i Greve, som vi er på udkig efter.

Stillingens indhold
Som leder af Marine Logistics i Blue Water Shipping A/S refererer du direkte til filialdirektøren og bliver ansvarlig for et stærkt team bestående af 7-9 medarbejdere. Du får ansvaret for en historisk sund forretning, som vi trods COVID-19 tror på i fremtiden. Derfor har vi et særligt strategisk fokus på marine logistik i Norden og i særdeleshed i Danmark, hvor vi ser store muligheder. En spændende udviklingsproces, som kræver din og afdelingens involvering og daglige fremdrift.

Ansvarsområder i afdelingen
Du får ansvaret for ledelsen af to afdelinger med to teamledere i spidsen for Port Agency og Marine Logistics. Afdelingerne opererer med transportløsninger indenfor kombinationer af sø, luft og bilfragter til krydstogt og kommercielle rederier. Der vil være en del direkte kontakt til krydstogtrederier, leverandører til krydstogt- og den maritime industri, hvor opgaverne spænder fra kommercielle salgsaktiviteter til daglige driftsopgaver.

Forventninger til dig
Begge teams er operationelt stærke med et højt serviceniveau, og det vil derfor være vigtigt, at du har indsigt i branchen for at kunne optimere driften løbende. Desuden er det vigtigt:
At du er kommerciel stærk og kan skabe de rette relationer i branchen
Du kan planlægge og foretage strategiske tiltag, der styrker udviklingen omkring nye kunder i hele Danmark og de øvrige nordiske lande
At foretage løbende kontakt til vore eksisterende kunder og vedligeholde relationerne
Du proaktivt kan indgå i det tværgående samarbejde med vore 12 andre kontorer i verden inden for Marine Logistics

Din succes i stillingen
Det er vigtigt for os, at du sætter dig ind i vores forretningsområder og ser vores virksomhed som en helhed, hvor vi skaber de bedste resultater. Det betyder, at du kan:
Udvikle afdelingen i henhold til de strategiske mål for forretningsenheden
Opnå de økonomiske mål, som er aftalt for afdelingen
Lede og inspirere dit team og være den rigtige rollemodel for dem
Skabe stærke kunderelationer, som skaber forretning, fordi du kender branchens kendetegn og behov
Kommunikative evner, hvor du forstår at tilpasse din kommunikation til andre
Du kan forvente
Når du tiltræder denne stilling, indgår du i et stærk lederteam, hvor vi i fællesskab udveksler informationer, træffer ledelsesmæssige beslutninger og planlægger ledelsesprocesser for lokationen. Din lederrolle vil kræve selvstændighed og mod til at træffe de daglige beslutninger af enhver art. Der vil blive stillet krav til din indsigt og udvikling på forretningsområdet. Du tiltræder et spændende lederjob i en organisation, hvor vi er i en stærk strategisk udvikling, og hverdagen er fyldt af forandringer. Du kan forvente tillid, sparring og støtte indenfor forretningsområdet og vore supportfunktoner vil understøtte dig yderligere i hverdagen. Hos Blue Water har vi et uhøjtideligt miljø, hvor der er højt til loftet.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Henrik Mørch, Director Copenhagen på tlf. 7913 5010

Tiltrædelse: efter aftale
Ansøgningsfrist: Ansøgninger behandles løbende, og stillingen lukker, når den rette kandidat er fundet.
Frist:
31. december 2020
Kontaktperson:
Henrik Mørch
Director Copenhagen
+45 79 13 50 10
Lokation:
Ventrupparken 8B
2670 Greve

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

Are you sure you want to delete this file?
/