/*Menu hide on click outside*/
Published
7. December 2021
Location
Sweden
Category
City
Stockholm
Deadline
27. December 2021

Description

Office coordinator / VD-assistent / Administrativ assistent, deltid

Har du ett sinne för struktur och koordinering? Vill du jobba i en stödjande och administrativ funktion med stort eget ansvar? Vi söker dig som vill arbeta Office Coordinator på 50%. Hos wpd Offshore erbjuds du en varierande roll där det finns utrymme att ta egna initiativ och hugga i är det behövs.

SÖK DENNA TJÄNST

OM TJÄNSTEN

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Wpd Offshore har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

OM FÖRETAGET

wpd Offshore har sedan år 2000 verkat för etablering av havsbaserad vindkraft och är idag en av de mest framgångsrika offshore-projektutvecklarna i världen. wpd har erfarenhet av att utveckla 21 projekt och bygga 4 offshoreparker, havsbaserade vindkraft, i Tyskland, Sverige, Frankrike, Finland, Taiwan, Sydkorea och Japan. De har idag pågående byggprojekt för två havsbaserade parker, en i Taiwan och en i Frankrike. I Sverige har wpd en stark projektportfölj med både mindre och större projekt som omfattar flera havsbaserade projekt och har tillstånd att uppföra och driva vindkraftparker. Hos wpd arbetar du internationellt och har dagligen kontaktytor världen över. Med huvudkontoret i Tyskland finns det 100 stödjande experter som bistår i arbetet.
I Stockholm har de sitt kontor vid Östermalm och är idag 18 anställda varav 9 på Offshore där även rollen som Office Coordinator ingår.

ARBETSUPPGIFTER

Som Office Coordinator arbetar du administrativt samt agerar i en stödjande funktion primärt för wpds VD men kan tillkomma att även stötta övriga verksamheten. Rollen innebär ett stort ansvarstagande innehållande varierande arbetsuppgifter. Du agerar som en stödjande funktion först och främst för VD vilket innebär att koordinera bokningar av konferensrum och mötesrum, förberedelser inför möten såsom att köpa in luncher/fika. Du sköter du reseplanering och bokar in transportmedel och hotell. Som Office Coordinator tar du även ett ansvar för att kontorets allmänna ytor, dvs att se till att de hålls rena och presentabla, ansvarar för inköp av kontorsmaterial och övriga varor och material samt hantera felanmälan och ha kontakt med berörda leverantörer och fastighetsägare. Vidare ansvarar för att allt finns på plats inför start av nyanställda såsom nycklar, telefon, datorer samt arbetsstation. Som Office Coordinator tar du hand om administrativa arbetsuppgifter som posthantering, dokumenthantering och att uppdatera och strukturera information inom interna system. wpd Offshore står även inför en kontorsflytt där du som Office Coordinator kommer få ta ett koordinerande ansvar.

Tjänsten är på 50 %. Arbetstiderna är 4 timmar, 5 dagar i veckan.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Tidigare erfarenhet av en liknande roll såsom receptionist, Office manager, VD-assistent alt erfarenhet av att leverera service eller administrativ roll
  • Grundläggande datorvana med Office-paketet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska

För att trivas i rollen som Office Manager ser vi att du är en aktiv och handlingskraftig person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tycker om att hjälpa andra och ser alltid till att leverera god service. Du trivs i en varierande roll där du arbetar proaktivt och självständigt eftersom du i denna roll tar stort eget ansvar i ditt dagliga arbete. Som Office Manager agerar du strukturerat och har ett gott sinne för detaljer, du är tillmötesgående och flexibel samtidigt som du har känsla för prioritering. Vidare är du kommunikativ och professionell mot både interna kolleger som externa kontaktpersoner.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Tjänsten är på 50 %. Arbetstiderna är 4 timmar, 5 dagar i veckan.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administrativ asssitent, vd-assistent, office manager, office coordinator, receptionist, assistent, koordinator

Related Jobs

28. January 2022
Data Processing Advisor   Sweden new
28. January 2022
28. January 2022
28. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com