/*Menu hide on click outside*/
Published
13. April 2022
Expires
3. May 2022
Location
Sweden
Category
City
Nyköping
Page Views
0

Description

Rollen
X Shore söker nu dig som vill vara med och bygga upp världens modernaste fabrik för tillverkning av elbåtar. Är du intresserad av lagerarbete och drivs av att få vara en viktig del av ett självgående team?
I rollen kommer du att få arbeta brett med olika typer av lager- och materialhanterings uppgifter.
Arbetsuppgifter är bland annat:
Hantera inkommande gods
Inlagring/utlagring av material
Orderplock
Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 07:00-16:00, måndag till fredag.
Din profil
För rollen behöver du nödvändigtvis inte arbetat med logistik sedan tidigare men bör ha ett intresse för flöden, service och noggrannhet. Du är en doer utan prestige – alla här hugger i där det behövs. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Datorn är din vän och du är van vid att arbeta i system.
Som person är du flexibel och tycker om att arbeta effektivt samtidigt som du behåller kvalitet i arbetet. Du är samarbetsvillig och gillar att ha kul på jobbet.
Det är meriterande om du:
har truckkort A1-A4, B1-B4 samt D1
har erfarenhet av truckkörning
har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare
har en bakgrund av stort ansvarstagande inom exempelvis vård och omsorg eller service.
För oss är det dessutom viktigt att du delar vårt intresse för hållbarhet.
Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och letar efter personer med positiv attityd som alltid gör sitt bästa. Då du kommer tillhöra ett team är det viktigt att vara en god kollega som bidrar till en trevlig stämning i det dagliga arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är strukturerad, ansvarstagande och har ett säkerhetstänk.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.
About X Shore
X Shore is the world's first high-end electric craft, where design, technology and sustainability are combined to create a unique experience. Through the development of our all-electric luxury boats, we embrace the long tradition of maritime craftsmanship while discarding the dirty institution of fossil fuels. This is your opportunity to work for the company that is going to disrupt the marine tech industry.
Read more at www.xshore.com.
Ansökningsförfarande
Tjänsten är en konsultlösning där du blir anställd på Skill och uthyrd som konsult till X Shore. Efter 6 månaders anställning hos Skill finns goda chanser till en tillsvidareanställning. Urvalsprocessen och tillsättning sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare clara.kindahl@skill.se. Vi tar ej emot ansökningar via telefon eller mail.

Related Jobs

14. December 2020
Project Engineer   Denmark
4. December 2020
Project Engineer   Denmark
26. November 2020