/*Menu hide on click outside*/
Published
14. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Page Views
0

Description

Vil du være en del af en dynamisk og international offshore virksomhed? Brænder du for at gøre en forskel? Hos Semco Maritime giver vi dig udfordringer. Vi tilbyder dig en verden af muligheder – hvis du har evnerne og et drive til at tage dem!
I HR Administration & Payroll i hovedkontoret på Esbjerg Brygge søger vi en ansvarsfuld og serviceminded kontorelev til ansættelse i august 2021.Kickstart din erhvervskarriere sammen med os
Hvis du brænder for HR-området, har talent for at yde en god service samt flair for IT og det administrative område, så har du her en unik mulighed for at kickstarte din erhvervskarriere i Semco Maritime.
Vi tilbyder dig en spændende hverdag, hvor resultater bliver skabt i fællesskab. Du kommer til at arbejde i et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor fokus er på medarbejder involvering og work-life balance.
”Jeg er vild med det uformelle arbejdsmiljø og den gode stemning og sammenhold i afdelingen. Selvom jeg har været elev, har jeg haft mine egne opgaver som jeg 100% selv styrede. Derudover har jeg fået lov til at berøre så mange forskellige opgaver, så to dage er aldrig ens.” – Nuværende HR-kontorelevVelkommen til Semco Maritime
Du vil indgå i vores dedikerede team i HR Operations, som bl.a. håndterer lønudbetaling, kontrakter, vedligeholdelse af stamdata, globale HR processer mv.
Dine opgaver som kontorelev vil bl.a. være følgende:
IT-mæssig håndtering af tiltrådte og fratrådte medarbejdere
Kvalitetssikring af masterdata i IFS-systemet
Tidsregistrering i DAB
Lønkørsler
Administrativ assistance ved fratrædelse af medarbejdere
Vedligeholdelse af ”Staff News” på Intranettet
Sygedagpenge administration
Sortering og arkivering af bilag
Afløser i receptionen herunder modtage gæster samt assistere i omstillingen
Diverse ad hoc opgaver
Din baggrund og kompetencer
Vi har store forventninger til dig og dine kompetencer, og vi vil selvfølgelig lære dig godt op i virksomheden og i de systemer, vi arbejder med.
Hvad vi forventer af dig:
Har gennemført en gymnasial uddannelse (STX, HHX eller HTX)
Er serviceminded og imødekommende
Har flair for IT
Er udadvendt og fleksibel
Er ansvarsbevidst og selvstændig
Er struktureret og detaljeorienteret
Kommunikerer godt på både dansk og engelsk
Derudover motiveres du af en travl og alsidig hverdag, og løser dine opgaver med et smil.Vil du være en del af Semco Maritime?

Hvis det her lyder som dig, så kan du få mulighed for at udvikle dine evner – det bliver både udfordrende, spændende og sjovt!
Rekrutteringen vil foregå løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Jacob Gehlert, Senior Manager, HR Operations.Vi ser frem til at høre fra dig!