/*Menu hide on click outside*/
Published
18. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Karup
Deadline
07. June 2021

Description

Infrastruktur tekniker til Defence


Er du motiveret for at udvikle og drive it-infrastruktur, der bliver brugt til redningsaktioner i de danske farvande? Vil du deltage i udviklings- og forbedringsprojekter, samt bistå implementering af ny teknologi?


Du skaber sikkerhed i de danske farvande
Som tekniker i vores Defence-afdeling i Karup har du en central rolle i arbejdet med vores maritime Command & Control-system, som Søværnet bruger til at koordinere redningsindsatser i de danske farvande. I det daglige arbejde på vores kontor i Karup, bliver du en del af et agilt team, bestående af 10 kolleger, som rådgiver Søværnet om IT-strategier og sikrer, at systemet understøtter Søværnets behov i praksis. Du vil blive en del af et Scrum-team, bestående af andre Systems Engineers, en Projektleder og en Product Owner, der alle har sin daglige gang på kontoret i Karup. Du vil, sammen med teamet, drive infrastrukturen i systemet, så det lever op til den aftalte standard. Du kan se frem til en hverdag, hvor du kommer bagom kulissen på et vigtigt forsvarsprojekt.


Du vil blandt andet dykke ned i disse opgaver: P>

  • Deltage i diverse udviklings- og forbedringsprojekter og implementere nye teknologier.
  • Drive & forbedre infrastrukturen i vores Microsoft-miljø.
  • Analysere og lave beslutningsoplæg på tekniske forbedringer.
  • Udvikle og justere Powershell scripts.
  • Opdatere & udskifte enheder i samarbejde med søværnets personale.

Afhængig af din profil og interesser, vil der på sigt være mulighed for at arbejde med andre projekter inden for vores Defence-afdeling.


Dygtige kolleger og eminente udviklingsmuligheder
Du bliver en del af Systematic, der netop er kåret som en af de mest attraktive arbejdspladser af IT Talent 2020. Sammen har vi en passion for at levere de stærkeste løsninger til vores kunder, ligesom vi med inspiration fra sportens verden forsker i, hvordan vi internt kan skabe en motiverende vinderkultur. I Systematic forbedrer vi løbende vores løsninger, og vi har en passion for at levere det bedste til vores kunder. Derfor arbejder vi med CMMI og de bedste aspekter af Scrum, Lean samt ITIL. Vi udfordrer hinanden, vores arbejdsprocesser og teknologier. For den rette, er der mulighed for et job med en høj grad af frihed og et miljø hvor opgaverne kan gøres helt færdige.


Du forstår infrastruktur og kan formidle det
Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund, måske som IT ingeniør, IT konsulent eller datatekniker og har minimum 2 års praktisk erfaring med at udvikle og vedligeholde infrastruktur i et Microsoft-miljø. Du har kendskab til Powershell, og du har prøvet at arbejde med Microsofts serverteknologi og konfigurering af Microsoft servere. Dertil har du god forståelse for arkitekturen og samspillet mellem server og netværksinfrastruktur, og yderligere kan du formidle den til dine kolleger.


Dertil beskriver følgende dig:

  • Du er teknisk funderet og nysgerrig på at lære.
  • Du har en proaktiv arbejdstilgang, og er ikke bleg for at opsøge viden eller prøve tingene af.
  • Du er vant til at planlægge dine opgaver og afslutte dem inden for de aftalte rammer.
  • Du er god til at sparre med kolleger for at sikre vi laver holdbare løsninger.
  • Du kan forstå og opbygge relationer til kunder og kolleger.

Det er vigtigt, at du taler og skriver dansk, da det daglige arbejdsmiljø samt kommunikation med Søværnet er på dansk. Derudover kan du læse og forstå engelsk.


Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.


Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Søren Vorgod, Senior Project Manager. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Karup. Vi glæder os til at høre fra dig.


Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre.

Related Jobs

22. September 2021
IKT-tekniker   Norway new
16. September 2021
14. September 2021
19. December 2020
17. December 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com