/*Menu hide on click outside*/
Published
10. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Sweden
Deadline
30. April 2021

Description

FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Vi anställer de bästa och vinner som ett lag – för att vi alla gör skillnad. We are FläktGroup.

Har du en passion för affärsdrivet HR? Får du energi av att jobba nära verksamheten? Härligt! Nu har du chansen att bli en del av vårt (om vi får säga det själva) helgrymma HR-team.

Som HR Manager får du chansen att leverera affärsmässig HR-stöd. Du är en självklar del av den lokala ledningsgruppen och bidrar till fabrikens utveckling och lönsamhet. Du arbetar med hela paletten inom HR, så som stöd till företagsledning och chefer i HR-relaterade frågor, redovisning och analys av HR-data, lönestrategier samt lokala, regionala och globala HR-projekt. Ditt team består av fyra erfarna och kompetenta personer som är engagerade, självständiga och drivna. Vi har tydliga och väl genomarbetade processer som grund för vårt framgångsrika HR-arbete och tillsammans med dig vill vi fortsätta till nästa nivå.

Vi vill jobba med dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behöver ha god erfarenhet av affärsmässigt HR-arbete, gärna i ett internationellt bolag där rapportering och analys är en naturlig del i arbetet med ständiga förbättringar. Du rapporterar till HR Director Sweden & Nordics och då vi är en internationell koncern behöver du vara vass på att kommunicera på engelska.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi håller utkik efter dig med en stor portion energi och engagemang som inspirerar, coachar och motiverar dina medarbetare och kollegor. Du är genuint intresserad av människor och har en stark drivkraft att skapa bestående resultat. Ditt arbetssätt genomsyras av nyfikenhet och prestigelöshet för att nå dina mål, samtidigt som du har stor integritet och gillar struktur.

På FläktGroup brinner vi för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat för människor. För att fortsätta vara marknadsledande är ständig utveckling av både våra lösningar och medarbetare av yttersta vikt för vår framgång. Att släppa loss potentialen och personligheten hos våra medarbetare är vårt mål. På FläktGroup hyllar vi därför mångfald eftersom vi är övertygade om att du behöver vara dig själv för att kunna göra skillnad.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson på 076-6771288 eller Christina Cajtoft på 070-3021523. Du söker tjänsten via www.nyposition.se, där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 18 april.

https://www.nyposition.se/uppdrag/4296/hr-manager

Related Jobs

MPD WELL SITE SUPERVISOR   Norway new
3. December 2021
Tools Coordinator   Denmark new
3. December 2021
2. December 2021
Technician i Slagelse   Denmark new
2. December 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com