/*Menu hide on click outside*/
Published
28. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
5

Description

Har du stor passion for gastronomi og stiller høje krav til kvaliteten? Kan du lede og fordele opgaverne i køkkenet, så gæsterne får en god oplevelse? Så har vi en spændende stilling som head chef ledig ombord. Køkkenet ombord sørger for mad til gæsterne lige fra de står op til de går i seng, og der skal derfor laves et væld af forskellige retter hver dag, hele året rundt.
Ansvarsområder:
Ansvarlig for den daglige drift, udvikling og opnåelse af resultater for køkkenet
Ledelse, herunder motivation og udvikling af medarbejdere samt fremme den ønskede fælles virksomhedskultur
I samarbejde med Business Manager Onboard Service udarbejdes budgetter og sikre optimal ressourceudnyttelse gennem menuplanlægning, kalkulationer m.m.
Tæt samarbejde med Konceptmanager i land omkring konceptudvikling og opretholdelse af gældende standarder.
Du har øje på nøgletal og justerer ind når det er nødvendigt
Du er på dine udmønstringer ansvarlig for at sikre at diverse arbejdsgange, menuer og koncepter svarer til den høje kvalitet og standard der er sat som mål
Du er ansvarlig for at indkøbsaftaler fra vores Procurement afdeling m.m. overholdes
Du har det store overblik over køkkenet og er tovholder for medarbejderne, men tør også vise vejen frem og give en hånd med i køkkenet
Du er god til at informere og kommunikere med dine medarbejdere, og du er hele tiden i tæt dialog med de øvrige kollegaer på skibet.
Du er ansvarlig for maden til både gæster og ansatte ombord. På skibene er der flere forskellige muligheder som gæst for at få noget at spise. Du kan læse mere om de enkelte områder på vores hjemmeside: https://www.fjordline.com/da/p/vores-skibe
I Fjord Line stiller vi krav til, at vores ledere opfylder vores "Leadership Profile". Derfor forventer vi, at du har stort fokus på gæstetilfredshed og indtjening for Fjord Line. Du skal kunne øge indtægterne og strømline udgifterne, mens du samtidigt giver branchens bedste service. Dette skal du selvfølgelig gøre i overensstemmelse med Fjord Lines strategier.
Som en succesfuld leder hos Fjord Line er det vigtigt, at du har oprigtig interesse for udvikling og fastholdelse af medarbejderne. Du er derfor en engageret leder, der gerne går forrest i en travl hverdag. I forbindelse med dette forestiller vi os følgende for din profil:
Faglig profil:
Du er faglært kok med bred gastronomisk erfaring
Stor erfaring med ledelse af større køkken. Du evner at motivere og engagere dine medarbejdere og erkender at mål kun nås gennem stærkt samarbejde, kommunikation og informationsdeling
God økonomisk indsigt
Du er resultatorienteret med et personligt drive
God til at arbejde i faste koncepter
Kreativ og initiativrig – ”up to date med tidens trend”
Stor interesse for dit fag/gastronomi – du vil til tider gerne være en del af produktionen.
Du er god til at skabe dig overblik og til at lede ”slagets gang”
Gode sprogkundskaber dansk og engelsk i skrift og tale, skandinavisk i kommunikation
Erfaring med Microsoft Office på bruger niveau
Stærke administrative evner
Fjord Line tilbyder:
Du blive en del af en virksomhed i udvikling
Du referere direkte til Business Manager Onboard Services
Et job i et dynamisk og internationalt miljø, en dagligdag præget af mange spændende opgaver
En plads i en engageret og dygtig ledergruppe
I en typisk vagtplan er du ombord 14 dage efterfulgt af en 14 dages friperiode
DIS-nettolønsordning, hvor du ikke betaler skat, hvis du er bosat i et EU-land i overenskomst med Metal Maritime.
Kan du se dig selv i denne stilling? Og udviser du samtidigt Handlekraft, Ansvar, Respekt og Engagement, der er Fjord Lines værdier? Så skynd dig at sende en ansøgning ved at klikke på SØG STILLINGEN i bunden af siden – vi vil løbende indkalde til samtaler.
For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så er du velkommen til at kontakte HR på HR@fjordline.com.Det er Business Manager Onboard Services, der udvælger kandidater til samtalen.
Fjord Line – et grønt og visionært rederiFjord Line er et færgerederi med grønne ambitioner. Flere af vores færger sejler på CO2-venligt naturgas, vi har for længst igangsat projekter til nedbringelse af energiforbrug samt plast og madspild, og vi er hele tiden på jagt efter nye områder, hvor vi kan bidrage klimavenligt.
«Moving People» er vores missionVi flytter mennesker både fysisk og i overført betydning ved at skabe gode oplevelser for vores gæster ombord. Vores ambition er at blive Skandinaviens bedste, mest elskede og mest lønsomme færgerederi. At være bedst betyder for os at yde fremragende service, sprede glæde og bevæge mennesker.

Related Jobs

11. May 2022
Head of Customer Success   https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/26037062, Sweden new
11. May 2022
ITSM Process Architect   Denmark new
11. May 2022
10. May 2022
10. May 2022