/*Menu hide on click outside*/
Published
13. August 2021
Location
Denmark
Category
City
Aalborg
Deadline
02. September 2021

Description

It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At Siemens Gamesa we make real what matters, join our global team.

Siemens Gamesa har en vision for vedvarende energi: vi tror på kraften i naturen og på teknologi. Hjælp os med at blive klar til de energimæssige udfordringer i fremtiden og med at skabe grønne fodaftryk – bliv en del af et team, der arbejder for at forbedre fremtiden for os og for vores planet.

Vi fokuserer på at ansætte de bedste folk, hvor end de måtte være i verden. Vi tilbyder vores medarbejdere fleksibilitet og arbejder målrettet på at opbygge en arbejdsstyrke, som kan vokse med virksomheden. Siemens Gamesa sætter en ære i at tilbyde alle medarbejdere lige muligheder. Vi hylder diversitet og gør alt for at skabe et inkluderende miljø for alle medarbejdere.

Vores kultur er baseret på tillid og fokuserer på anerkendelse, diversitet og kontinuerlig læring. Det, der gør os til et globalt team, er, at vi værdsætter vores medarbejdere og at vores kollegers sikkerhed er en hjertesag for vores organisation.

Har du evnerne til at lede et produktionsteam bestående af særdeles skarpe medarbejdere? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores vingeproduktion gennem din hands-on ledelsesstil?

Som gruppeleder kan du se frem til at blive en del af godt socialt miljø, hvor du udover samarbejdet med dit team også vil få et tæt samarbejde med de øvrige gruppeledere samt på tværs af organisationen.

Hvordan kan du bidrage til vores vision?

På vores fabrik i Aalborg producerer vi vinger til vores offshore vindmøller, og her kommer du til at stå i spidsen for ca. 30 medarbejdere på et af vores ultimo skift. Der arbejdes 6 nattevagter af 12 timer fordelt på 14 dage.

Du har ansvaret for produktionen, og her er du den synlige leder og holdkammerat, der ude på gulvet sætter retningen for sine medarbejdere.

Helt konkret får du til opgave at:

  • tage ansvar for dine medarbejderes sikkerhed og trivsel i produktionen
  • sikre, at kvaliteten overholdes i forhold til gældende standarder
  • sikre levering i henhold til produktionsplan
  • følge op på KPI’er.

Hvordan kan du være med til at gøre en forskel?

Ved at have en passion for vedvarende energi og en fornemmelse for vigtigheden af at gå forrest i forandringen. Vi søger ligeledes efter dig, som forstår, at ledelse foregår blandt og ikke mindst sammen med dine medarbejdere.

Som leder er du motiverende, og du har evnen til at skabe begejstring og nysgerrighed blandt dine medarbejdere, for du vægter arbejdsglæde højt.

Det er også vigtigt, at du trives i et travlt miljø, og at du er drevet af lysten til at skabe resultater. Derudover forventer vi, at du ved, hvad det vil sige at arbejde i et produktionsmiljø, og at du har en uddannelse inden for ledelse kombineret med hands-on ledelseserfaring. Sidst, men ikke mindst har du:

  • erfaring med Microsoft Office-pakken, og hvis du har kendskab til SAP og andre IT-systemer, vil det være et stort plus
  • kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Til gengæld for dit engagement tilbyder vi dig...

At blive en del af vores mission for bæredygtighed: ren energi for kommende generationer. Vi er et globalt team med en diversitet af kolleger, som deler en passion for vedvarende energi og har en kultur af tillid samt mandat til at gøre vores egne idéer til virkelighed.

Vi fokuserer på personlig og professionel udvikling til at vokse internt inden for vores organisation. Siemens Gamesa tilbyder en bred vifte af fordele, herunder fleksible arbejdstider og, en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, og lokale fordele som f.eks. en frokostordning, medarbejderrabatter og meget mere.

Empowering our people

https://www.siemensgamesa.com/sustainability/employees

How do you imagine the future?

https://youtu.be/12Sm678tjuY

Vores globale team er frontløbere, når det gælder om at takle klimakrisen og reducere CO2-udslippet – den største udfordring, vi står overfor.

Yderligere information

For yderligere information vedrørende rekrutteringsprocessen kan du kontakte den primære rekrutteringskonsulent, Fie Suryaninoff via e-mail fie.suryaninoff.ext@siemensgamesa.com . Husk venligst at anføre job-ID’et i denne e-mail. Job-ID’et ser således ud: R-XXXXX. Vi gør venligst opmærksom på, at denne e-mail ikke må bruges til at sende ansøgninger eller CV’er og at disse i givet fald ikke vil komme i betragtning.

Se venligst nedenstående link for mere information omkring vores arbejde i Danmark:

https://www.siemensgamesa.com/explore/journal/wind-engineers-in-denmark

Siemens Gamesa is an equal opportunity employer and maintains a work environment that is free from discrimination and where employees are treated with dignity and respect. Employment at Siemens Gamesa is based solely on an individual's merit and qualifications, which are directly related to job competence. Siemens Gamesa does not discriminate against any employee or job applicant on the basis of race, ethnicity, nationality, ancestry, genetic information, citizenship, religion, age, gender, gender identity/expression, sexual orientation, pregnancy, marital status, disability or any other characteristic protected by applicable laws, rules or regulations. We adhere to these principles in all aspects of employment, including recruiting, hiring, training, compensation, promotion and benefits.

We are driven by people - from more than 100 different countries, they build the company we are every day. Our diverse and inclusive culture encourages us to think outside the box, speak without fear, and be bold. We value the flexibility that our smart-working arrangements, our digital disconnection framework and our family-friendly practices bring to the new way of working.

Related Jobs

21. September 2021
Project Coordinator   Sweden new
21. September 2021
21. September 2021
Trade Manager   Sweden new
20. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com