/*Menu hide on click outside*/
Published
16. January 2022
Location
Sweden
Category
City
Stockholm
Deadline
04. February 2022

Description

Transcom is a global customer experience specialist, providing customer care, sales, technical support and collections services through our extensive network of contact centers and work-at-home agents. We are 28,000 customer experience specialists at 60 contact centers across 25 countries, delivering services in 33 languages to international brands in various industry verticals. We are where your customers are. Whether onshore, offshore or nearshore, we are uniquely focused on delivering outstanding customer experiences, driving satisfaction, brand loyalty and additional sales while also adding insights and value to our clients’ business ope rations. For more information please visit [www.transcom.com] (http://www.transcom.com)

Lockas du av en roll som Group Business Controller i en internationell koncern? Trivs du i en föränderlig miljö och i en roll med tät kontakt med dina kollegor runt om i världen? Kanske är detta din nästa utmaning?

Vad kan Transcom erbjuda dig?
Transcom är en global specialist inom kundservice och kundnöjdhet. Vi är 28.000 medarbetare fördelade på 60 kontor utspridda i 25 länder.

I denna roll får du möjlighet att växla mellan detaljfokus och övergripande helhet. Du kommer få möjlighet att vara en del av många spännande processer och beslut på gruppnivå. Lockas du av en internationell miljö med många kontaktytor globalt är detta en spännande möjlighet för dig.

Tjänsten rapporterar till Head of Group Business Control och är placerad på Transcoms huvudkontor på Hälsingegatan i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för månadsbokslut utifrån Business Control i nära samarbete med Group Consolidation och de lokala ekonomifunktionerna
  • Uppföljning och analys
  • Rapportering till ledning och styrelse
  • Koordinera gruppens process för budget och forecast
  • Stötta de lokala ekonomifunktionerna
  • Ad-hoc analyser
  • Delta i processer vid förvärv och efterföljande integration
  • Delta i olika typer av utvecklingsprojekt

Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och några års erfarenhet av Business Control. Har du dessutom erfarenhet från business- eller financial control på gruppnivå ser vi det som meriterande liksom erfarenhet från en större, internationell koncern. Då vi är en global koncern behöver du behärska engelska flytande i tal och skrift. Vi söker dig som har god analytisk förmåga och den initiativförmåga som krävs för att driva ditt arbete framåt i samarbete med såväl lokala ekonomifunktioner som grupp-funktioner. Självklart är du van vid att arbeta i Excel och har du utöver det erfarenhet av ett koncernkonsolideringssystem såsom Hyperion är det ett extra plus. Du drivs av att kontinuerligt utveckla processer och ser möjligheterna med olika systemlösningar. Att få möjlighet att dela sin kunskap och dina erfarenheter med kollegor runt om i världen ser du som en spännande del av din roll. Att skapa och bibehålla goda relationer ger dig energi.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som arbetar strukturerat och kvalitetsmedvetet. För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ och ha en pedagogisk ådra.


Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Transcom med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helén Lissäng på helen.lissang@mpya.se eller Maria Brisheim på maria.brisheim@mpya.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!

Only registered members can apply for jobs.

Related Jobs

28. January 2022
Training Architect   Denmark new
28. January 2022
28. January 2022
Piping Engineer   Sweden new
28. January 2022
CCR Operator   Denmark new
28. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com