/*Menu hide on click outside*/
Published
5. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
25. November 2021

Description

Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Fuldtid

Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:
15-12-2021

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:
Josefine Jönsson

Mobil: +45 9137 4137

SEND ANSØGNING
Floor Manager Food & Beverage

Vi søger kvalificerede kollegaer til stillingen som Floor Manager i afdelingen Food & Beverage ombord på vores passagerer skibe Crown- og Pearl Seaways, der sejler mellem København-Frederikshavn-Oslo.

Vi har fire restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores Blue Riband restaurant, danner rammen om større grupper og specialarrangementer ombord.

Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs.

JOBBET

I stillingen som Floor Manager bliver du ansvarlig for den daglige drift og ledelse i vores restauranter 7 Seas, Explorers, Blue Riband og Little Italy, som består af ca. 25 medarbejdere og har en kapacitet på op til 780 gæster.

Det er ligeledes dit ansvar at alle gældende standarder og administrative rutiner for området overholdes. Din arbejdsdag kommer primært til at foregå på gulvet, hvor du har en høj grad af kontakt med gæsterne og personalet.

I samarbejde med din manager vil du også få ansvar for implementering af nye tiltag, der skal styrke kundeoplevelsen og salgsresultaterne.
Din daglige gang vil foregå i driften, hvor du har fokus på følgende:

Salgsperformance
Udarbejdelse af daglig bemandingsplan
Briefing af personale
Håndtering af ris & ros fra gæster
One to One samtaler med medarbejder

Derudover bliver det dit ansvar at motivere og coache medarbejderne for at sikre, at de altid leverer exceptionel service, og at gæsterne får en god oplevelse. Du vil derfor få stor medindflydelse på medarbejdernes trivsel, det faglige niveau og gæsternes oplevelse.

DIN PROFIL

Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service.

For at trives i stilling er det desuden vigtigt, at du kan nikkende genkendende til nedenstående punkter:

Du har erfaring inden for restaurations branchen
Du har en høj grad af selvstændighed, samt et højt drive og initiativ.
Du motiveres af dynamiske mål og elsker at forbedre og udvikle dine ansvarsområder.
Du har gode lytte evner, respekt for andres mening og forstår at håndtere konflikter på en diplomatisk måde.
Du har en positiv attitude til nye udfordringer og kan håndtere uventede situationer.
Du har flair for IT og har mod på at sætte dig ind i de systemer vi bruger ombord.
Du snakker enten dansk, norsk eller svensk, samt kan kommuniker på engelsk.
Du har erfaring med ledelse, og det falder dig naturligt at gå forrest
Du er i stand til at bygge et stærkt team gennem ærlighed og integritet
Du har en selvsikker personlighed, der sikre at medarbejdere følger din ledelse
Du er en kreativ problemløser
Du hjælper dine kollegaer og er en god teamplayer

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på skibet. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme, hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 10-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn, der ikke beskattes (DIS), når du er bosiddende i EU.

Vi tilbyder fri kost og logi, når du er ombord og når du ikke har vagt, har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller træne i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder, som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

Vil du være vores nye kollega? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”, ansøgningsfrist er den 15. December 2021.

Vi behandler løbende ansøgninger og lukker opgaven, så snart den rette kandidat er fundet, så vi opfordrer til at du sender din ansøgning allerede i dag.

Related Jobs

Marine Specialist   Denmark new
29. November 2021
Project Assistant   Denmark new
29. November 2021
Butiksassistent   Denmark new
29. November 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com