/*Menu hide on click outside*/
Published
5. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
25. November 2021

Description

Region:
Region Hovedstaden

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Fuldtid

Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:
15-12-2021

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Arbejdssted:
Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:
Josefine Jönsson

Mobil: +45 9137 4137

SEND ANSØGNING
Floor Manager Accommodation

Vi søger den rette kandidat til stillingen som Floor Manager i Accommodation ombord på vores passagerer skibe Crown- og Pearl Seaways, der sejler mellem København-Frederikshavn-Oslo.

Vi har mellem 630-710 kabiner ombord, så vores skibe kan ses som store flydende hoteller. Vores Accommodation-team sørger for, at alle vores kabiner er rene og indbydende så de skaber rammerne for et godt ophold. Vi har flere forskellige typer kabiner, men hvad enten man rejser i samme kabine eller har booket en stor luksuriøs kabine med dobbeltseng og privat balkon, så er kabinen ens private sted under rejsen, hvor det er vigtigt at vores gæster føler sig velkomne og godt tilpas.

JOBBET

I stillingen som Floor Manager bliver du i samarbejde med Business Leader Accommodation ansvarlig for den daglige drift og ledelse af Accommodation som består af ca. 50 medarbejdere, mellem 630-710 kabiner og offentlige områder.

Det er ligeledes dit ansvar at alle gældende standarder og administrative rutiner for området overholdes. Din arbejdsdag kommer primært til at foregå på gulvet hvor du har en høj grad af kontakt med gæsterne og personalet.

I samarbejde med din Business Leader vil du også få ansvar for implementering af nye tiltag der skal styrke gæsteoplevelsen og salgsresultaterne.

Du vil have et tæt samarbejde med Floor Managers fra andre afdelinger for udvikling af kompetencer på tværs af afdelingerne.

Din daglige gang vil foregå i driften, hvor du har fokus på følgende:

Fordeling af medarbejderressourcer ved udarbejdelse af arbejdsplaner
Håndtering af ris og ros fra gæster
Supervision af rengøring
Timestyring i Adonis

Derudover bliver det dit ansvar at motivere og coache medarbejderne for at sikre at de altid leverer en exceptionel service, og at gæsterne får en god oplevelse. Du vil derfor få stor medindflydelse på medarbejdernes trivsel, det faglige niveau og gæsternes oplevelse.

DIN PROFIL

Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Vi har dagligt mange gæster og det er vigtigt for os at alle får den bedste service.

For at trives i stillingen som Floor Manager er det desuden vigtigt at du kan nikkende genkendende til nedenstående punkter:

Du har erfaring inden for hotel- og restaurationsdrift, rengøring, vagtplanering, klagehåndtering og ledelse af personale.
Du har en høj grad af selvstændighed samt et højt drive og initiativ.
Du motiveres af dynamiske mål og elsker at forbedre og udvikle dine ansvarsområder.
Du har gode lytte-evner, respekt for andres mening og forstår at håndtere konflikter på en diplomatisk måde.
Du har en positiv attitude overfor nye udfordringer og kan håndtere uventede situationer.
Du har flair for IT og har mod på at sætte dig ind i de systemer vi bruger ombord.
Du taler og forstår enten dansk, norsk eller svensk samt kan kommuniker på engelsk.
Du har erfaring med ledelse, og det falder dig naturligt at gå forrest.

DET PRAKTISKE

Arbejdet foregår ombord på et af skibene på ruten. Her skal du skal være indstillet på en arbejdsrytme hvor du arbejder 14 dage, hvorefter du har 14 dages fri. Arbejdsdagen ligger typisk på mellem 11-13 timer om dagen.

Lønnen følger overenskomsten mellem DFDS A/S og Metal Maritime. Det er nettoløn der ikke beskattes (DIS) når du er bosiddende i EU

Vi tilbyder fri kost og logi når du er ombord. Når du ikke har vagt har du mulighed for at slappe af med dine kollegaer eller træne i vores fitnesscenter. Vi tilbyder også personalegoder som blandt andet inkluderer frirejser med familie og venner.

Vil du være vores nye kollega? Så send din ansøgning ved at trykke ”Send Ansøgning”. Ansøgningsfrist er den 15. December 2021.

Vi behandler løbende ansøgninger og lukker opgaven så snart den rette kandidat er fundet, så vi opfordrer til at du sender din ansøgning allerede i dag.

Related Jobs

VESSEL MANAGER   Denmark new
6. December 2021
6. December 2021
Sourcing Manager   Denmark new
6. December 2021
Design engineer   Denmark new
6. December 2021
PdM Project Engineer   Denmark new
5. December 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com