/*Menu hide on click outside*/
Published
8. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
28. November 2021

Description

Motiveres du af ansvar og en alsidig hverdag? Og vil du være med til at bidrage til, at gøre det nemmere at handle med Grønland? Så har vi en spændende stilling til dig.


Da vores kollega skal på barsel søger vi en vikar til en stilling som Teknisk Inspektør i en tidsbegrænset periode fra 1. januar frem til 30. juni 2022.


Med reference til driftschefen vil du sammen med øvrige kollegaer i driftsafdelingen i Nuuk og Aalborg, varetage samtlige driftsmæssige forhold for rederiets skibe og øvrige enheder. Din berøringsflade er både bred og alsidig, og du skal derfor trives i en rolle, hvor der er meget kontakt med både eksterne og interne interessenter.


Arbejdsopgaverne vil primært bestå af:

Dine arbejdsopgaver bliver at varetage teknisk samt drifts- og vedligeholdelsemæssig assistance til alle Royal Arctic Lines skibe og øvrige enheder. Du skal derfor kunne arbejde struktureret og formå, at holde hovedet koldt selv i situationer, hvor tingene går stærkt.


Du bliver ansvarlig for at planlægge og koordinere forskelligartede opgaver i relation til skibsdrift samt sikre løbende opfølgning og at deadlines imødekommes. Derfor er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og samtidig formår, at kommunikere forventninger og krav klart og tydeligt.


Udover diverse af hoc opgaver, vil dine opgaver bl.a. være:

  • Tilsyn med og inspektion af rederiets skibe, inklusive planlægning og gennemførelse af dokninger.
  • Vedligeholdelse af og løbende opfølgning på sikkerhed og arbejdsmiljø ombord på koncernens skibe.
  • Budgetlægning og løbende regnskabsopfølgning.
  • Support og samarbejde med øvrige afdelinger og funktioner i koncernen omkring driften af rederiets skibe, herunder skal der forventes rejseaktivitet i relation til stillingen.
  • Deltage i rederiets nødberedskab.

Vi forestiller os, at du:

Er uddannet inden for den maritime branche, som fx maskinmester, skibsingeniør eller en anden uddannelse, som du mener, har givet dig kompetencer til at varetage stillingen som teknisk inspektør. Det er et ekstra plus, hvis du har suppleret din uddannelse med praktisk sejllads.


Du har måske et par års erfaring, men er også meget velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet. Det vigtigste er, at du er motiveret for at lære og at du er drevet af at levere gode resultater, har selvdisciplin og er handlekraftig i din måde at arbejde på.


Det er en fordel, hvis du:

  • Har kendskab til rederibranchen, herunder gældende regler og love omkring skibstekniske og administrative forhold.
  • Har gode IT kompetencer (Office pakken) det er en fordel hvis du har kendskab til Lotus notes, Microsoft AX, AMOS, Sertica, Seahealth.
  • Kan lide at arbejde i et til tider hektisk miljø og sætter pris på godt samarbejde, specielt mellem kollegaer – både dem til søs og i land.
  • Kan formulere dig såvel skriftligt og mundtligt på både dansk og engelsk (det er en stor fordel, hvis du behersker grønlandsk på brugerniveau).

Vi tilbyder:

En god og spændende arbejdsplads, samt et godt arbejdsmiljø – med engagerede kollegaer og spændende udfordringer. En markedsorienteret løn med øvrige vilkår som står mål med jobbet samt dine kvalifikationer. Ansættelse i en stærk organisation, der fokuserer på ledelse, udvikling og dygtiggørelse af medarbejdere. Du vil blive en del af et team af tekniske inspektører, og I vil i tæt samarbejde løse de daglige opgaver.


Yderligere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftschef Anders Bay Larsen på telefon +299 34 91 25.


Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail, søg via vores hjemmeside.


Tiltrædelse: snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Ansøgninger: behandles løbende

Samtale: samtaler afholdes løbende

Ansøgningsfrist: 26. november 2021

Søg denne stilling

Related Jobs

Materials Engineer   Norway new
29. November 2021
Student Assistant Finance   Denmark new
29. November 2021
Marine Specialist   Denmark new
29. November 2021
Project Assistant   Denmark new
29. November 2021
Professor   Finland new
28. November 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com