/*Menu hide on click outside*/
Published
18. June 2021
Location
Sweden
Category
City
Kalix
Deadline
08. July 2021

Description

Om tjänsten
Som Administratör på Satmission AB kommer du att arbeta i nära samarbete med hela verksamheten i Kalix. Du kommer att ansvara över administrativa uppgifter i verksamheten där vanligt förekommande uppgifter består av: Inköp och fakturering, lagersaldon, leverans och transport, scanna fakturor, hantera och bokföra leverantörsfakturor, kontorsadministration samt kontakt med leverantörer och kunder.

Du kommer att stötta platschef, säljare och produktansvarig i administrativa uppgifter mot försäljning och inköp. Tjänsten är på heltid. Kontakt med leverantörer och kunder sker på engelska.

I din roll som Administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Inköp
  • Orderadministration
  • Kund och leverantörs-kontakt


Tjänsten som Administratör är ett konsultuppdrag med planerad start i augusti.

Om dig
Vi söker dig som har gymnasial examen, vi ser med fördel att du har arbetat med administrativa uppgifter inom lager eller inköp. I rollen förväntas du arbeta obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du organiserad och skapar strukturer i ditt och organisationens processer. Du har god vana av att arbeta i affärssystem inom inköp, lager samt fakturering. Är du dessutom en serviceinriktad och hjälpsam person så kommer du att lyckas i rollen som Administratör på Satmission AB.

Viktigt för tjänsten är:
  • Struktur
  • Service
  • Samarbete


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Satmission - Kebni
KebNi AB är ett börsnoterat företag på Nasdaq First North Growth Market-börsen i Sverige med fokus på att bli en ledande leverantör av pålitlig teknik, produkter och lösningar för säkerhet, platsprecision och stabilisering. Det värde KebNi tillför sina kunder erbjuder skräddarsydda högteknologiska lösningar som är pålitliga och stabila. KebNi "brings stability to a world in motion". Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm, Sverige och har en lång historia och erfarenhet av marina satellitantennlösningar och lösningar för tröghetsrörelseavkänning. KebNi marknadsför sina produkter genom tre affärsområden. KebNi Maritime for Maritime Satellite Antenner, KebNi Inertial Sensing for Inertial Measuring Units och KebNi Land Mobile for Communication on the Move (COTM) samt Communication on the Pause (COTP) antenner. Företaget verkar på globala marknader och når kunder både direkt och genom ett nätverk av återförsäljare. KebNis produkter och lösningar riktar sig till statliga och militära kunder samt kommersiella kunder inom industrier för robotik och självkörande fordon.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Stina Nilsson via Adecco 073- 684 77 45, stina.nilsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Administratör, inköp, lager, fakturering, ekonomi, Kalix, Satmission AB, Adecco

Related Jobs

IT SYSTEMS ADMINISTRATOR   Denmark new
24. July 2021
IT SYSTEMS ADMINISTRATOR   Denmark new
23. July 2021
Rig Administrator   Norway new
14. July 2021
10. December 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com