/*Menu hide on click outside*/
Published
29. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
18. June 2021

Description

YOUR CAREER IS SAFE WITH US…

Er du på jagt efter det perfekte sted, hvor du kan udfolde dit potentiale?

Kan du se dig selv skabe et solidt fundament for din fremtidige karriere i en global virksomhed, som er den førende på markedet og en drivkraft for innovation på sit felt?

Og ville det være fedt, hvis denne virksomhed tilfældigvis havde til formål at beskytte og redde menneskeliv?

Kan du svare JA til ovenstående – så grib chancen for at blive teknisk design trainee hos VIKING Life-Saving Equipment som en del af vores dedikerede Documentation Governance-team , der har base på hovedkontoret i Esbjerg og er en del af VIKINGs globale Products & Technology organisation.

Documentation Governance har det overordnede ansvar for at opretholde tegningsstandarder, udvikle og forbedre vores CAD system og udføre 3D og 2D modeller og tegninger. I afdelingen er der stort fokus på kvalitet og forbedringer i vores CAD system og i din nye rolle vil du få mulighed for at opnå relevant praktisk erfaring - tæt flankeret af 4 fagligt erfarne og dygtige kolleger - sideløbende med at du gennemfører teknisk design uddannelsen på Rybners i Esbjerg.

Alt er muligt – og du sidder i førersædet

Hos VIKING elsker vi vores unge trainees, og du kan være sikker på, at du bliver en værdsat og fuldt integreret del af dit team og virksomheden som helhed. Mange af vores øverste ledere og allerdygtigste specialister har selv startet deres karriere som studentermedhjælper eller trainee – heriblandt vores CEO – så vi er altid på udkig efter fremtidige talenter.

I din tid som trainee vil du få dine egne ansvarsområder. Du kommer også til at deltage i møder, seminarer og fælles aktiviteter, som alle har det formål at give dig masser af muligheder for at udvikle dine kompetencer og høste værdifuld erfaring undervejs!

Når du starter din karriere hos VIKING, bliver du også en del af vores stærke Young Talents Network , hvor mere end 40 ambitiøse studentermedhjælpere, praktikanter og trainees går sammen om at booste deres personlige og faglige udvikling og får VIP-adgang til unikke sociale arrangementer. Du kan møde flere af dem her .

… Og fik vi nævnt, at vi har byens bedste kantine? Og at adgang til vores helt eget, nyistandsatte fitnesscenter samt gratis massage og fysioterapi også er en del af pakken?

Dine primære opgaver vil være at:

 • lave 3D modeller og 2D tegninger (Inventor, AutoCAD)
 • migrere fra SolidWorks til Inventor og Vault
 • optimere gamle systemer i samarbejde med vores MES afdeling (Marine Evacuation System)
 • assistere R&D afdeling i udvikling og test af nye systemer
 • samarbejde med underleverandører
 • div. ad hoc opgaver

Vi forestiller os, at du:

 • er i gang med eller har netop afsluttet grundforløbet og har en håndværksmæssig eller teknisk baggrund
 • har et godt humør og er omstillingsparat
 • kan agere i en hverdag, hvor tempoet er højt, uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde
 • er struktureret, har gode samarbejdsevner og er indstillet på at gøre en ekstra indsats, når der er behov for det
 • er super god til engelsk og dansk både skriftligt og mundligt

Har du bopæl i Esbjerg-området, er det en fordel. Alternativt er du vant til at køre til og fra job eller uddannelse.

Vær med til at redde liv

Hos VIKING lever vi af at redde liv og vi er stolte af at være verdens førende leverandør af sikkerhedsprodukter, løsninger og serviceydelser til den globale maritime industri. Vores udstyr sørger hver dag for sikkerheden på alt fra de største krydstogt- og containerskibe til offshore platforme, færger, fiskefartøjer og superyachts. Sikkerhed er kernen i alt, hvad vi foretager os, og vores mission er at beskytte og redde menneskeliv.

Din rejse hos VIKING starter her

Send os din ansøgning senest 15. juni, men jo før, desto bedre, da vi afholder jobsamtaler løbende og besætter stillingen, så snart den rigtige kandidat er kommet i mål. Der er første dag på jobbet den 1. september 2021 – men du må gerne starte før, hvis du kan.

Du er velkommen til at kontakte Diana Wehner Sundtoft, Global HR Business Partner på 2728 4877 eller dws@VIKING-life.com, hvis du vil høre mere om stillingen og om at arbejde hos VIKING generelt.

Læs mere på www.VIKING-life.com og #STAYSAFE.

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com