/*Menu hide on click outside*/
Published
11. May 2021
Expires
31. May 2021
Location
Sweden
Category
City
Kokstad
Page Views
0

Description

Kort om FourPhase

FourPhase er et norsk teknologiselskap med hovedsete i Bergen, avdeling i Aberdeen, som utfører offshore operasjoner i flere deler av verden. Vi har egenutviklede, patenterte løsninger for håndtering av sand og sedimenter i oljeutvinningen som nå har blitt markedsledende.

Teknologien muliggjør kontinuerlig separasjon av olje og sand, og unngår således at brønner tettes igjen grunnet sanddannelse i brønnbanen. Ved at sand fjernes fra brønnbanen, spares oljeselskapene for kostbare operasjoner, det reduserer nedetid på brønner, og kan i tillegg øke produksjonsratene betydelig. Vi jobber med de fleste store oljeselskaper i Nordsjøen, men også i andre deler av verden.

FourPhase er et selskap som vokser raskt og vi teller snart 80 ansatte. Vi har sterkt fokus på innovasjon og produktutvikling, med ansatte som brenner for det de driver med. Her er det kort vei fra idé til gjennomføring. På vårt verksted får du en unik mulighet til å utvikle deg faglig og jobbe med store og spennende prosjekter som leveres til internasjonale viktige markedsaktører innen olje og gass-sektoren.

Arbeidsoppgaver:

Sammenstilling, service, vedlikehold og reparasjon av selskapets utstyr.
Assistere logistikkavdeling i vedlikehold av system for registrering, lagring, resertifisering og vedlikehold av selskapets verktøy

Ønskede kvalifikasjoner:

Fagbrev som industrimekaniker/anleggsmaskinmekaniker/bilmekaniker
Truckførerbevis
Traverskranfører bevis
Sertifikat klasse B
Beherske norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig
Gode IT kunnskaper
Evne til å løse tekniske utfordringer

Personlige egenskaper:

Selvstendig, men samtidig jobber godt i team
Fokus på HMS og kvalitet
God lagspiller
Godt humør og engasjert
Punktlig, nøyaktig og lærevillig
Fleksibel i hektiske perioder