/*Menu hide on click outside*/
Published
13. January 2022
Location
Denmark
Category
City
Kokkola
Deadline
02. February 2022

Description

Kongsberg Maritime Finland Oy tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia eri alojen kesäharjoittelupaikkoja kesäkaudella 2022. Harjoittelun kesto on noin kolme-neljä kuukautta ja hakuaika on 18.2.2022 saakka. Hae mukaan rentoon ja kannustavaan kansainväliseen työyhteisöömme, jossa pääset tutustumaan monipuoliseen globaaliin meriteollisuuden toimialaan. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun vastaanotamme niitä, joten haethan nopeasti!

Varaston/logistiikan harjoittelijana pääset työskentelemään Kokkolan yksikön varastotoimintoihin. Työtehtäviisi kuuluu tavaroiden ja komponenttien vastaanotto, osien keräily, pakkaaminen sekä tavaroiden lastaus ja purku. Tehtävä edellyttää suomen tai ruotsin kielen osaamista sekä mielellään myös jonkun verran englannin kielen taitoa, IT-osaamista, joustavuutta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Työturvallisuuskortin ja trukkikortin voimassaolo katsotaan eduksi.

Paikkaa koskevat tiedustelut Jonas Wargh, puh 050 356 6380 tai jonas.wargh@km.kongsberg.com.

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.kongsberg.com/maritime.

Only registered members can apply for jobs.

Related Jobs

23. January 2022
19. January 2022
18. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com