/*Menu hide on click outside*/
Published
14. January 2022
Location
Denmark
Category
City
Rauma
Deadline
03. February 2022

Description

Kongsberg Maritime Finland Oy tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia eri alojen kesäharjoittelupaikkoja kesäkaudella 2022. Harjoittelun kesto on noin kolme-neljä kuukautta ja hakuaika on 18.2.2022 saakka. Hae mukaan rentoon ja kannustavaan kansainväliseen työyhteisöömme, jossa pääset tutustumaan monipuoliseen globaaliin meriteollisuuden toimialaan. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun vastaanotamme niitä, joten haethan nopeasti!

Tuotannon harjoittelijana pääset työskentelemään Rauman yksikön tuotantoon esim. asennus- tai varastotöissä ja tutustumaan yrityksen tuotantoprosessiin. Harjoittelussa menestyminen edellyttää yhteistyötaitoja ja joustavaa työotetta. Tehtävä on suunnattu metallialan tai logistiikan opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään myös vuorotyössä.

Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.kongsberg.com/maritime.

Only registered members can apply for jobs.

Related Jobs

19. January 2022
19. January 2022
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com