/*Menu hide on click outside*/
Published
16. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Copenhagen
Deadline
06. December 2021

Description

Vi søger en Trading Underwriter med fokus på salg og underwriting af Sø-kasko – men hos os er du langt mere end det!

Hvad du end kommer fra, så bidrager du hos os til noget større. Vi sørger for at give vores erhvervskunder den sikkerhed og tryghed, der skal til – for at de kan bygge store virksomheder, udforske nye muligheder og koncentrere sig om deres kerneforretning. Vi sørger for, at vores erhvervskunder er korrekt forsikrede, så de trygt kan forme deres fremtid – og vi er stolte over det.

If Skadeforsikring er Nordens største forsikringsselskab, og inden for erhvervsområdet forsikrer vi over 350.000 virksomheder i Norden – fra den mindste enkeltmandsvirksomhed til de største nordiske selskaber med internationale aktiviteter.

Om rollen

I denne rolle skal du bidrage til at skabe de bedste forsikringsløsninger og oplevelser for vores Sø-kasko kunder. Med din forståelse af kundens behov og din evne til både at udfordre og bygge relationer, har du afgørende indflydelse på Ifs interne risikoforståelse og prisfastsættelse, og du sikrer, at kunden reflekterer over nye vinkler og ender med en løsning, der passer til behovene.

Din primære opgave er udvikling af salgs- og fastholdelsesaktiviteter for marinekunder, og dine kompetencer vil derfor blive brugt bredt i organisationen inden for både salg, service, underwriting og evt. produktudvikling inden for Sø-kasko.

Støttet af et dedikeret team i Mæglerafdelingen og vores assurandører vil du med et klart mandat, trives i din rolle som Trading Underwriter. Vi ser løbende kompetenceudvikling som en nøgle til succes og vores position som frontløbere, og kompetenceudvikling vil støtte og fremme dine initiativer og dit engagement.

Om teamet

Hos os får du muligheden for at blive en del af et team, hvor alle hjælper hinanden med at lykkes og spiller hinanden gode. Til daglig vil du med udgangspunkt i Mæglerafdelingen have meget samarbejde med vores Marine underwriting enhed, da alle opgaver løses som en holdindsats. Vores organisation er bygget på tillid og samarbejde, Og der er stor fleksibilitet, hvor du selv planlægger din tid.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en ambitiøs professionel arbejdsplads med mange muligheder for at udvikle både dine personlige og faglige kompetencer, og hvor omgangsformen er uformel og med masser af smil og positiv indstilling.

Hvem er du?

Det inspirerer og motiverer dig at bidrage til udvikling af vores Sø-kaskoforretning, når du sælger til og servicerer både forsikringsmæglere med marine forretning og direkte betjente kunder. For de direkte betjente kunder vil du også selv være den drivende kraft i forhold til at hente nye kunder og servicere eksisterende kunder.

Du kan begå dig selvstændigt i det maritime miljø og kan kommunikere med beslutningstagere.

Du har også:

  • En stærk faglig baggrund inden for marine forsikring, med hovedvægt på Sø-kasko.

  • Maritim uddannelse på master- eller maskinmesterniveau eller anden relevant erfaring

  • Minimum 3 års praktisk erfaring fra den maritime branche – gerne fra Sø-kasko underwriting

  • God evne til at analysere risici

  • Tal- og juridisk forståelse

  • Stærke kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt og på dansk og engelsk

  • Gode samarbejdsevner og masser af godt humør

  • Ren straffeattest og gyldigt kørekort.

Yderligere information og rekrutteringsprocessen

Ansøgningsfrist: 10. december 2021 – vi vil holde ansættelsessamtaler løbende

Ansøgning: Vedhæft venligst både CV og ansøgning

Arbejdssted: Som udgangspunkt det danske hovedkontor på Stamholmen 159, 2650 Hvidovre – med gode muligheder for en fleksibel dagligdag.

Spørgsmål om stillingen kan rettes til Jan Simmelkjær jan.simmelkjar@if.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Denne stilling er omfattet af kravene i Forsikringsformidlingsdirektivet (the Insurance Distribution Directive, “IDD”) og Lov om forsikringsformidling, og ansøgeren skal derfor opfylde kravene om et godt omdømme på tidspunktet for ansættelsesforholdets begyndelse. De specifikke krav afhænger af, hvilket land ansøgeren bor i, og kan i nogle tilfælde også omfatte et baggrundstjek af ansøgeren. Ansøgerens forhold kan også undersøges via offentligt tilgængelige oplysninger på internettet og sociale medier inden for lovgivningens rammer.

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

EU ratings for tanker   Norway new
29. November 2021
Student assistant   Denmark
13. November 2021
Student assistant   Denmark
13. November 2021
30. November 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/