/*Menu hide on click outside*/
Published
29. September 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Page Views
21

Description

Svejse, rejse og stål, er det dig? Så er du måske vores nye TIG Svejser?

Vi har travlt og søger bla. TIG Svejsere og smede med lyst til at arbejde som rejsemontører, til mange projekter for vores energi kunder. Det er et spændende job med on-site arbejdsopgaver i Danmark og Nord Europa hos en virksomhed der ser sine medarbejdere som sit vigtigste aktiv.
Hvem er du?
Du er
Uddannet smed
Erfaren og certificeret, gyldige inden for Sort TIG 141, MAG 135 eller Elektrode 111
Erfaring som rejsemontør inden for smede- og monteringsopgaver
Erfaren inden for kedelarbejde
Taler og skriver godt dansk og gerne også engelsk.
Lyst til at arbejde som rejsemontør
Måske erfaring som Formand
Nøgle opgaver
Sammen med dit team skal du løse opgaver med udskiftning af rør og paneler i kedler og forbrændingsanlæg bl.a. med spejlsvejsning, konstruktions opgaver, montage opgaver m.m. Opgaverne inkluderer montering og smedeopgaver i Danmark og Nord Europa
Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere årsager til, at du skal være vores nye kollega? For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamlead Olaf Jordt-Edwards på mail olaf.jordt-edwards@norseagroup.com Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Stillingen er åben indtil den rette kandidat er fundet.
Vi glæder os til at høre fra dig!
NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og offshoreindustrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.
NorSea Group er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til offshoresektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger.
Besøg os på www.norsea.dk .

Related Jobs

Senior Piping Eng B23350   Norway new
12. May 2022
PE Lead Engineer   Denmark new
11. May 2022
Site Manager   Denmark new
11. May 2022
11. May 2022