/*Menu hide on click outside*/
Published
24. November 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
14. December 2021

Description

Svejse, rejse og stål, er det dig? Så er du måske vores nye TIG Svejser?Vi har travlt og søger bla. TIG Svejsere og smede med lyst til at arbejde som rejsemontører, til mange projekter for vores energi kunder. Det er et spændende job med on-site arbejdsopgaver i Danmark og Nord Europa hos en virksomhed der ser sine medarbejdere som sit vigtigste aktiv.

Hvem er du?

Du er

  • Uddannet smed
  • Erfaren og certificeret, gyldige inden for Sort TIG 141, MAG 135 eller Elektrode 111
  • Erfaring som rejsemontør inden for smede- og monteringsopgaver
  • Erfaren inden for kedelarbejde
  • Taler og skriver godt dansk og gerne også engelsk.
  • Lyst til at arbejde som rejsemontør
  • Måske erfaring som Formand

Nøgle opgaver

Sammen med dit team skal du løse opgaver med udskiftning af rør og paneler i kedler og forbrændingsanlæg bl.a. med spejlsvejsning, konstruktions opgaver, montage opgaver m.m. Opgaverne inkluderer montering og smedeopgaver i Danmark og Nord Europa

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere årsager til, at du skal være vores nye kollega? For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamlead Olaf Jordt-Edwards på mail olaf.jordt-edwards@norseagroup.com Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Stillingen er åben indtil den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og offshoreindustrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.

NorSea Group er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til offshoresektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger.

Besøg os på www.norsea.dk .

Apply
Drop files here browse files ...
Captcha

Related Jobs

6. December 2021
6. December 2021
6. December 2021
Teamleader Blades   Denmark new
6. December 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Are you sure you want to delete this file?
/