/*Menu hide on click outside*/
Published
14. May 2021
Location
Norway
Category
City
Horten

Description

Vi leter etter deg som er engasjert, forstår verdien av kvalitet og er løsningsorientert. Avdelingen vår er under Manufacturing som er en del av Supply Chain organisasjonen i Sensors and Robotics divisjonen i Kongsberg Maritime. Teamet du skal jobbe i er ansvarlig for leveranser av flere av våre unike produkter. Fra Sensors and Robotics på Strandpromenaden blir det blant annet levert produkter, systemer og løsninger til undervannskartleggingssystemer, undervannsposisjonering, marin robotikk, fiskerisensorer, presisjonsposisjonering og sensorløsninger.
Kvalifikasjoner
Relevant ingeniørgrad eller fagskole utdannelse. Relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning
Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
Erfaring fra produksjon, sammenstilling, test, reparasjon / service eller lignende
Personlige egenskaper
Jobbe godt selvsteding og ta initiativ for eget arbeid
Kvalitets- og løsningsorientert, gjerne med erfaring innenfor LEAN
Strukturert i en multitasking hverdag
God IT kunnskap, gjerne med ERP erfaring
Gode holdninger til HMS og HMS arbeid
Trives med å jobbe i team
Være fleksibel og allsidig
Vi forventer ikke at du møter alle krav, men vi håper du har lyst til å lære!
Ansvarsområder og arbeidsoppgaver
Du vil være en del av et team som har ansvaret for å sluttteste leveranse av KM produkter. Kontinuerlige forbedringer er sentralt i alt vi gjør, og vi ønsker at alle skal bidra i dette arbeidet.
En testtekniker og testingeniørs hovedoppgave er å utføre kvalitetstester på selskapets produkter. Det vil være noe feilsøking av service/reparasjoner. En annen viktig del av arbeidsoppgavene er å rapportere og følge opp tekniske problemer som blir avdekket. Det må påberegnes fysisk arbeid for å installere testing av KM produkter og produkt fabrikasjonsarbeid.
Dette kan vi tilby deg
Du vil få en konkurransedyktig lønn og gode muligheter til faglig utvikling. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode velferdsordninger.
Dette arbeidsforholdet kan kreve sikkerhetsklarering fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet. Les mer på www.nsm.no.
I over 200 år har KONGSBERG laget løsninger som gjør det mulig for mennesker over hele verden å levere ekstrem ytelse under ekstreme forhold. I dag er vi verdensledende på flere områder innen maritim virksomhet, forsvar, luftfart og olje- og gassindustri.
Kongsberg Maritime, et datterselskap av KONGSBERG, er et globalt maritimt teknologiselskap som leverer innovative og pålitelige teknologiløsninger for alle maritime industrisektorer, inkludert: merchant, offshore, subsea og marine. Selskapet har hovedkontor i Kongsberg, og har produksjons-, salgs- og servicefasiliteter i 34 land.
Sensor- og robotikk divisjonen vår utvikler og leverer sensorer i verdensklasse og smart robotikk for marine-, forsknings- og sjøfartsapplikasjoner. Divisjonen har ansvaret for KM's ledende tilbud av undervannskartleggingssystemer, undervannsposisjonering, marin robotikk, fiskerisensorer, presisjonsposisjonering og sensorløsninger.
WORLD CLASS – through people, technology and dedication