/*Menu hide on click outside*/
Published
10. March 2022
Expires
30. March 2022
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
1

Description

NorSea Energy Solutions søger en medarbejder til vores NorSea Energy Solutions
Vi søger personale til flere stillinger, med erfaring som telecom-tekniker til fast rotation og som afløser til offshore arbejde både på faste installationer og på serviceskibe.
Leder du efter en karriere hos en virksomhed, som ser medarbejderne som deres vigtigste aktiv? Vi tilbyder et spændende job med offshore arbejdsopgaver i olie/gas industrien i hele Nordsø regionen.
Hvem er du
Uddannet elektriker, gerne med speciale indenfor telecom
Erfaring som telecom-tekniker, evt. som telecom-montør
Offshore erfaring
Gyldig offshore bevis og helseattest
Har en eller flere af flg beviser: HLO, MOB (Fast Rescue Boat) og brandbekæmpelses certifikater
Gode dansk og engelsk kundskaber
Teamplayer
Du vil indgå i et team af topmotiverede, fagligt kompetente kollegaer der altid har fokus på sikkerhed først.
Nøgleopgaver
Vedligehold af alt elektrisk udstyr i dit ansvarsområde, primær svagstrøm og IT support i henhold til fastlagte procedurer.
Periodisk systemtjek, opdateringer og PM as systemer og kommunikationslinjer
Fejlfinding af IT og data transmissions systemer
Rapportering i kundens systemer.
Koordinering mod land og med underleverandører
Deltag i relevant kurser og uddannelse
Vedligeholde et godt samarbejde med kunden og alle relevante parter
Ansvarlig for indrapportering af fejl, mangler og defekter i kundens systemer
NorSea Energy Solutions er en del af NorSea Denmark og arbejder med mangeartede projekt løsninger til energi sektoren både onshore og offshore. Teamet består af kompetente medarbejdere, der løbende planlægger og koordinerer tekniker m.fl. til olie/gas industrien offshore. Vores kunder er nogle af de største i branchen og opgaverne forventes løst professionelt.
Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere årsager til, at du skal være vores nye kollega? For spørgsmål til stillingen kan du kontakte Teamlead Olaf Jordt-Edwards på mail olaf.jordt-edwards@norseagroup.com Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV via vores hjemmeside. Stillingen er åben indtil den rette kandidat er fundet.
Vi glæder os til at høre fra dig!
NorSea Denmark er en af Europas førende leverandører til maritim- og offshoreindustrien. Koncernen driver 12 forsyningsbaser i Nordsøen, og vores base i Esbjerg er Danmarks største. Vi er en del af NorSea – en global leverandør af baseoperationer og fuldservicelogistikløsninger med 50 års erfaring.
NorSea Group er ejet af en af verdens største maritime industrikoncerner, Wilhelmsen, og rederierne Møkster og Eidesvik. Som en erfaren og pålidelig one-stop-shop sigter vi i NorSea Denmark efter at sætte nye industrielle standarder for effektivitet og sikkerhed. Vi leverer alle typer logistik- og baseløsninger til offshoresektoren. Med en dyb forståelse af vores kunders kommercielle interesser og behov innoverer vi sikre og lønsomme løsninger.
Besøg os på www.norsea.dk .