/*Menu hide on click outside*/
Published
20. May 2021
Location
Norway
Category
City
Norway
Deadline
09. June 2021

Description

Teknisen tuen asiantuntijoita


Kongsberg Maritime toimittaa korkean teknologian järjestelmiä ja ratkaisuja asiakkailleen meriteollisuuteen haastaviin olosuhteisiin maailmanlaajuisesti. Kongsberg Maritime Finland Oy:n toimipisteet Suomessa sijaitsevat Raumalla, Kokkolassa ja Turussa. Suomessa suunnitellaan, markkinoidaan sekä valmistetaan ohjailupotkuri-, kansikone- ja vesisuihkulaitteita laivoihin sekä suunnitellaan uutta teknologiaa meriteollisuuteen. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan työn globaalin meriteollisuuden alalla sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet innostavassa ja alati kehittyvässä työyhteisössä.


Vahvistamme globaalia asiakastukeamme ja haemme Rauman potkurilaitteiden huolto-osastolle tekniseen tukeen sähkötekniikan asiantuntijaa ja hydrauliikkasuunnittelijaa. Työ on pääosin tiimityöskentelyä, mutta vaatii myös itsenäistä, vastuullista ja omatoimista otetta. Toimipaikkana on Rauma.


Sähköasiantuntija

Sähköasiantuntijana toimit globaalisti asiakkaidemme ensisijaisena teknisenä tukena antaen teknisiä neuvoja sekä avustaen potkurilaitteisiin liittyvien ongelmien ratkaisussa. Avustat asiakkaita ja huoltoverkostoa vian määrittelyssä ja ratkaisun löytämisessä. Lisäksi laadit asiakkaille tuotteeseen liittyviä huolto-ohjeistuksia. Työtehtäviisi kuuluu tekninen tuki potkurilaitteiden ohjausjärjestelmien[MK1] osalta sekä taajuusmuuttajakäyttöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Karppinen 25.5. klo 15.00-17.00, puhelin +358 40 063 2305.


Hydrauliikkasuunnittelija

Hydrauliikkasuunnittelijana toimit osana huolto-osaston suunnittelutiimiä, tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tukeminen teknisissä kysymyksissä, sekä potkurilaitteiden hydrauliikkajärjestelmien päivityssuunnittelu. Työhön kuuluu toimitettujen potkurilaitteiden monernisointiprojektit, tarjousvaiheesta toteutukseen. Suunnittelussa työkaluina käytetään AutoCad ja NX-järjestelmiä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Knuuti 25.5. klo 15.00-17.00, puhelin +358 40 823 3029.


Odotamme sinulta teknistä koulutusta (AMK/Diplomi-insinööri) tai muuta vastaavaa koulutusta. Omaat ratkaisukeskeisen ajattelumallin ja hallitset englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Omaat hyvät yhteystyö- ja kommunikointitaidot. Sinulta odotetaan myös tarvittaessa matkustusvalmiutta ja kykyä itsenäiseen sekä järjestelmälliseen työskentelyyn.


Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2021 CV:n kera.


Lisätietoa yrityksestä löytyy osoitteesta: www.km.kongsberg.com


WORLD CLASS
– through people, technology and dedication


[MK1]Ohjausjärjestelmiin sekä ..

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com