/*Menu hide on click outside*/
Published
18. April 2022
Expires
8. May 2022
Location
Denmark
Category
City
Munkebo
Page Views
9

Description

Er du en dygtig svejser, der har lyst til at være med på holdet i en international virksomhed i markant vækst? Vil du være en del af en virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer? Så er denne stilling måske noget for dig!
Din hverdag

Bladt Industries ordreproducerer stål fundamenter og offshore substations til havvindmølleparker over hele verden. Vores projekter er markante både i fysisk størrelse, omfang og finansielt og bliver håndteret i teams af projektledere, faglige eksperter, support funktioner og med interface til vores egen produktion, leverandører og underentreprenører.
Vi har siden 2013 haft produktionsfaciliteter på Odense Havn, men vi er i gang med at etablerer nye fabriksfaciliteter, der kan producere rekordstore monopæle, som forventes at stå klar i løbet af 2022. I forbindelse med vores udvidelse har vi brug for nye svejsere, hvis opgaver bl.a. vil omfatte:
Svejsning af sværvæggede rør med stumpsømme som V-fuger, T-samlinger, samt grenrørssamlinger.
Typisk udføres svejsningerne med metalfyldt rørtråd som bundstreng, og pulverfuldt rørtråd som opfyldning. Erfaring med følgende processer er derfor en fordel:Process 138
Process 136
Process 141
Alle svejsninger kontrolleres 100%, hvorfor kvaliteten altid skal være i top.
Hve m er du?

Som kandidat er du imødekommende, kvalitetsbevidst og samarbejdsvillig med følgende krav:
Erfaring med manuel svejsning af stumpsømme og kantsømme
Erfaring eller kendskab til produktion af store stålkonstruktioner
Kendskab til forskellige NDT metoder
Kendskab til kravene i EN ISO 5817
Villig til at arbejde i skiftehold og har ikke noget problem med at have overarbejde i pressede perioder
Vi tilbyder

Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.
Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning og en aktiv personaleforening.
Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”Svejser, Lindø”.
Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet de rigtige kandidater.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte QC / Welding Manager, Henning Højmark på telefon 50 77 76 58 eller besøge vores hjemmeside www.bladt.dk
Om Bladt Industries
Bladt Industries er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret til godt 2.500 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer. Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore.