/*Menu hide on click outside*/
Published
25. May 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
14. June 2021

Description

Student Assistant til House of Offshore Innovation's reception

Er du udadvendt og brænder for service? Så er du måske vores Student Assistant i House of Offshore Innovations reception

“Safer – Smarter - Greener”

Søger du

Et studiejob med masser af ansvar og kundekontakt? Et lærerigt job med mulighed for at tilpasse timer efter dit studie? Er du serviceminded og løsningsorienteret så tøv ikke med at søge stillingen – vi er klar med oplæring når du er!

Det er et krav at du kan arbejde fuldtid i uge 29, 30 og 31, receptionen har åben fra 07.30-15.00.

Hvem er du?

  • Smilende og udadvendt
  • Serviceminded
  • Selvstændig og ansvarlig
  • 18 år eller ældre
  • Kan kommunikere på dansk og engelsk
  • Går på en relevant uddannelse (ikke et krav)

Key Responsibilities

Som Student Assistant bliver du en del af vores dygtige receptions team og House of Offshore Innovations ansigt udadtil. Du skal tage imod og hjælpe gæster og kunder med check-in, håndtere post, besvare telefonopkald og mails.

I perioden 21/6 – 9/7 vil du indgå i rengøringsteamet på ca. 37 timer i ugen samt afløse i receptionen, dog med mulighed for også at afholde ferie.

Hvem er vi

House of Offshore Innovation er et kontorfællesskab med måde nationale og internationale virksomheder fra energiindustrien. Vi udlejer kontor- og mødelokaler, har egen personalerestaurant og fitnesslokaler.

NorSea Denmark er en del af NorSea Group, og er ejet af Wilhelmsen. Vi opererer Danmarks største offshore supply base. Gennem vores one-stop-shop koncept servicerer vi energisektoren med totale supply chain løsninger.
Vi er en virksomhed i vækst, der hele tiden forsøger at udvikle os gennem innovation. Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere, og vi det er vores mission at være Best Place to Work. Vi bor i vores nyrenoverede domicil, House of Offshore Innovation i Esbjerg. Hvor vi tilbyder vores medarbejdere attraktive vilkår, herunder; personalerestaurant, fitnesslokale, aktiv personaleforening m.m.

“NorSea Denmark is a part of Wilhelmsen, a global maritime industry group founded in 1861. We have the biggest maritime network in the world, with a presence in over 2200 locations globally”

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com