/*Menu hide on click outside*/
Published
8. June 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Deadline
28. June 2021

Description

Er sikkerhed, arbejdsmiljø og kvalitet noget du interesserer dig for? Har du en analytisk og systematisk tilgang til dit arbejde? Har du gennemført en gymnasial uddannelse?
Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en energisk, kvalitetsbevidst og detaljeorienteret medarbejder til udførelse af diverse administrative opgaver. Stillingen vil være på ca. 8-10 timer ugentligt inden for tidsrummet 8.00-16.30 på hverdage. Opgaverne udføres efter aftale med nærmeste leder.

”Arbejdsmiljø og kvalitetssikring er vigtige elementer i moderne virksomheder som Semco, og derfor vil du som studentermedhjælper få føling med de opgaver, som fremtiden efterspørger. Det betyder, at interessen for de medarbejdere, som skaber virksomhedens produkter, er højt prioriteret i afdelingen.”
- Jacob Frølund, Quality Assistant

Velkommen til Semco Maritime
I Semco Maritime vil du blive en del af HSE&Q teamet. Du får indflydelse på dit eget arbejde samtidig med, at du bliver en stærk støtte for dine kolleger i deres arbejde omkring Health, Safety, Environment and Quality.

Som Studentermedhjælper i HSE&Q afdelingen vil dine opgaver variere bredt og blandt andet omfatte:
 • deltage ved udarbejdelse og gennemførelse af arbejdsmiljøkampagner
 • sagsbehandling af arbejdsmiljørapporter
 • dokumentstyring i internt kvalitetssystem, herunder udarbejdelse og klargøring af dokumenter for en bred gruppe kollegaer i huset
 • deltage ved arbejdet med leverandørgodkendelser
 • udarbejde udtræk af rapporter og generelle group support functions
 • ad-hoc kvalitetsopgaver af administrative karakter
Der vil også være mulighed for at bidrage til større undersøgelser indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed. Du vil være en vigtig support i afdelingen, og du er med til at sikre den høje kvalitet, vi leverer.

Vi ser gerne, at du har gode analytiske evner og er god til at arbejde med tal. Du er struktureret, vedholdende og samtidig serviceorienteret.

Fagligt og erfaringsmæssigt forestiller vi os, at du:
 • har gennemført gymnasial uddannelse (STX, HHX eller HTX)
 • er i gang med relevant videregående uddannelse (bachelor eller kandidatniveau)
 • eventuelt har kendskab til MS Visio and MS SharePoint
 • har gode engelsk kundskaber, skriftlig og mundtlig
  Erfaring med Visual Basics og SQL databaser er ikke et krav, men vil være en fordel.
Semco Maritime kan tilbyde dig gode arbejdsvilkår, fleksibilitet og plads til at vokse med opgaven. Vi værdsætter vores medarbejdere og ser på den enkeltes fremtidige muligheder på tværs af hele virksomheden.

Som studentermedhjælper i Semco Maritime bliver du god til at agere i en stor organisation med kontakt til mange forskellige kollegaer. Fleksibiliteten er stor, og hvis du selv viser interesse, vil du hurtigt få mulighed for deltage i mange typer opgaver.
- Jacob Frølund, Quality Assistant

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vi afholder samtaler løbende, så hvis du er interesseret, skal du indsende din ansøgning snarest muligt via linket på siden. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HSEQ Director Dorthe Ulsø på telefon +45 79166594

Related Jobs

TEKNISK DESIGN TRAINEE   Denmark new
23. July 2021
HSEQ ADVISOR   Norway new
20. July 2021
7. July 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com