/*Menu hide on click outside*/
Published
24. September 2021
Expires
14. October 2021
Location
Denmark
Category
City
Esbjerg
Page Views
2

Description

Er du udadvendt og brænder for service? Ønsker du at kombinere dit studie med et fritidsjob i dags timerne? Så er du måske vores Student Assistant i House of Offshore Innovations reception
Søger du
Et studiejob med masser af ansvar og kundekontakt? Et lærerigt job med mulighed for at tilpasse timer efter dit studie? Sammen planlægger vi arbejdstiden uge for uge efter dit skema, vi forestiller os at du kan arbejde nogle timer, 2 gange i ugen i tidsrummet 8-15.

Er du serviceminded og løsningsorienteret så tøv ikke med at søge stillingen – vi er klar med oplæring når du er!
Hvem er du?
Smilende og udadvendt
Serviceminded
Selvstændig og ansvarlig
18 år eller ældre
Kan kommunikere på dansk og engelsk
Går på en relevant uddannelse (ikke et krav)
Key Responsibilities
Som Student Assistant bliver du en del af vores dygtige receptions team og House of Offshore Innovations ansigt udadtil. Du skal tage imod og hjælpe gæster og kunder med check-in, håndtere post, besvare telefonopkald og mails.
Hvem er vi
House of Offshore Innovation er et kontorfællesskab med måde nationale og internationale virksomheder fra energiindustrien. Vi udlejer kontor- og mødelokaler, har egen personalerestaurant og fitnesslokaler.
NorSea Denmark er en del af NorSea Group, og er ejet af Wilhelmsen. Vi opererer Danmarks største offshore supply base. Gennem vores one-stop-shop koncept servicerer vi energisektoren med totale supply chain løsninger.

Vi er en virksomhed i vækst, der hele tiden forsøger at udvikle os gennem innovation. Vores vigtigste aktiv er vores medarbejdere, og vi det er vores mission at være Best Place to Work. Vi bor i vores nyrenoverede domicil, House of Offshore Innovation i Esbjerg. Hvor vi tilbyder vores medarbejdere attraktive vilkår, herunder; personalerestaurant, fitnesslokale, aktiv personaleforening m.m.
“NorSea Denmark is a part of Wilhelmsen, a global maritime industry group founded in 1861. We have the biggest maritime network in the world, with a presence in over 2200 locations globally”