/*Menu hide on click outside*/
Published
22. April 2021
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Deadline
12. May 2021

Description

Østerby Havn søger en engageret medarbejder hurtigst muligt.

Skal du være den nye ”alt-mulig-mand” på Østerby Havn.
Dit job kommer til at bestå af opgaver inden for havnens daglige drift i et tæt samarbejde med havnefogeden.
De primære opgaver vil være at servicere havnens faste brugere og mange gæster. Det betyder, at du skal medvirke ved pasning af havnens arealer, kontrol af betalt havneafgift herunder håndtering af selvbetjeningsautomater og billetmaskine, vedligeholdelse af kajanlæg, broer, bassiner, pladser, veje og bygninger samt renholdelse af havnens faciliteter, baderum m.v.
Arbejdet foregår primært udendørs året rundt, og der vil forekomme opgaver udenfor normal arbejdstid.

Du bliver et af havnens ansigter udadtil, så jobbet kræver, at du skal være særdeles serviceminded, fleksibel og imødekommende.
Du skal være mødestabil, kunne arbejde selvstændigt og være initiativrig. Østerby Havn er i konstant udvikling, og den udvikling skal du gerne bidrage til.
Godt humør vægtes højt.
Det er en betingelse, at du har kendskab til de maritime erhverv. Desuden vil det være en stor fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund.
Havnen besøges af mange udenlandske gæster, så du skal kunne tale engelsk og forstå svensk, norsk og meget gerne tysk. Du skal have IT-kendskab på brugerniveau og et gyldigt kørekort B.
Du skal i ansøgningen forholde dig til, at jobbet er på Læsø, og at pendling på daglig basis ikke er en mulighed.

Sammenfatning:
Hvis du har lyst til en spændende, selvstændigt og ansvarsfuldt fuldtidsstilling i et åbent og uformelt miljø, hvor du har gode muligheder for at forme dit eget job, så er du måske vores kommende Havneassistent på Østerby Havn.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Nærmere oplysningen kan fås ved henvendelse til havnefoged Kurt Kiil Nielsen, telefon 2024 8027 eller e-mail: kkn@laesoe.dk

Related Jobs

16. September 2021
14. September 2021
14. September 2021
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com