/*Menu hide on click outside*/
Published
10. April 2021
Location
Sweden
Category
City
Sweden
Deadline
30. April 2021

Description

FläktGroup är en global marknadsledare inom ventilations- och luftbehandlingssystem. I över 100 år har vi stolta utvecklat innovativa och energieffektiva produkter där vi förser människor med bästa tänkbara inomhuskomfort och brandsäkerhet för exempelvis kontor, skolor, sjukhus, hotell, bostäder, offshore och tunnelbanor. Vi är cirka 3600 medarbetare med försäljning i 65 länder. FläktGroup Sweden, med cirka 750 anställda, har produktion och utveckling i Jönköping och Järna samt säljkontor på 15 platser runt om i Sverige. Vår kultur präglas av affärsfokus, gemenskap, passion och att ha kul på jobbet. Vi anställer de bästa och vinner som ett lag – för att vi alla gör skillnad. We are FläktGroup.

Pluggar du till ingenjör på högskolenivå och vill ha ett spännande och meriterande sommarjobb? Nu söker vi dig som vill vara med där det händer!

Hos oss på FläktGroup har du möjlighet att få in en fot i ett stort, internationellt företag med stark lokal förankring, vi finns centralt beläget på Ljungarums industriområde med goda kommunikationsmöjligheter.

I sommar söker vi ett par duktiga talanger till både Maskin- & Orderberedning, Mekanik & Labbutrustning.

För dig är det självklart att snabbt sätta dig in i nya saker och hugga in där det behövs. Du är duktig på att självständigt komma i mål med dina uppgifter med ett gott resultat, där dina goda systemkunskaper och höga ordningssinne kommer vara viktiga nyckelfaktorer i dessa roller. Utöver detta vill vi att du ska kunna jobba åtta veckor under sommarperioden juni-augusti.

Urval sker löpande så vi vill tipsa dig om att skicka in din ansökan redan idag, dock senast 9 april.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Anna Josefsson, HR på 036-193102.

Related Jobs

Projektkoordinator   Denmark new
29. November 2021
12. November 2021
14. December 2020
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com