/*Menu hide on click outside*/
Published
25. May 2021
Location
Norway
Category
City
Horten
Deadline
14. June 2021

Description

SAMFUNNSKRITISKE SYSTEMER FOR ØKT SIKKERHET TIL SJØS

Kongsberg Norcontrol er datterselskap i Kongsberg Defence & Aerospace AS. Vi tilhører Space & Surveillance divisjonen som leverer et bredt spekter av utstyr, systemer og tjenester til kunder innenfor romvirksomhet og maritim overvåkning i mer enn 40 land. Kongsberg Norcontrol utvikler og leverer maritime overvåkningssystemer til blant annet havner, kyster og havvindparker over hele verden. Disse systemene bidrar til økt sikkerhet og effektivere overvåking på sjøen og dermed unngå kollisjoner, tap av menneskeliv og miljøødeleggelser. Vårt hovedkontor ligger i vakre Horten i Vestfold og i tillegg har vi kontorer i Singapore, Storbritannia og India. Vi er ca. 70 stolte, entusiastiske og dyktige medarbeidere, og vi ønsker oss flere på laget.

Kongsberg Norcontrol utvikler verdensledende overvåkingssystemer for skipstrafikk. Disse systemene brukes for å sikre trygg og effektiv bruk av kystnært farvann for en bærekraftig framtid.

Vår løsning er en programvarepakke som integrerer 3.parts sensorsystemer sammen til ett felles trafikkbilde som vises på kart for en trafikkleder. Trafikklederen før beslutningsstøtte gjennom automatisert overvåkning av trafikkbildet.

Vi har ledige stillinger i vår utviklingsavdeling og søker utviklere som er interessert i utfordringer innen applikasjonsutvikling på både Windows og Linux plattform.

Dine oppgaver
 • Design og videreutvikling av programvare
 • Bidra i eller lede et utviklingsteam som skal levere ny funksjonalitet inn i et leveranse- eller forskningsprosjekt
Programvare vi utvikler
 • Signalprosessering og målfølging på radar
 • Mikrotjenester for å støtte sensorsystemer fra forskjellige produsenter
 • Sensorfusjon av track fra forskjellige typer sensorsystemer
 • Automatisk situasjonsovervåking for beslutningsstøtte
 • Operatorklienter som viser trafikksituasjonen på kart
Den vi ser etter
 • Relevant utdanning innen programmering
 • Utdanning innen automasjon er en fordel
 • Erfaring med Qt/C++ eller .NET/C# er en fordel
 • Flytende i norsk og engelsk, skriftlig og muntlig
 • Fremoverlent og engasjert
 • Strukturert, analytisk og evne til innsikt i komplekse problemstillinger
 • Interesse for skyløsninger og nye teknologier

Vi tilbyr
Kongsberg Norcontrol er del av Microsoft’s Partner-program. Vi bruker siste versjon av Visual Studio utviklingsmiljø. Vi bruker Azure DevOps Server og jFrog for å samkjøre utviklingen mellom utviklingsteamene.


Bli med på reisen i Kongsberg Norcontrol – en del av Norges mest spennende teknologiselskap!

Du blir en del av et «Technology & Products» team bestående av 20+ dyktige kollegaer. Vi er en engasjert og mangfoldig gjeng - noen er morgenfugler, mens andre går for en roligere start på dagen. Noen løper milevis og elsker skog og mark, mens andre er best med en gamingkonsoll. Det vi alle har til felles er at vi gir 110% og er ekstremt opptatt av å skape reell verdi hos våre kunder. Vi ønsker deg som deler denne lidenskapen!

Stillingen forutsetter at du kan sikkerhetsklareres.

Som ansatt i Kongsberg Norcontrol får du først og fremst mange flinke kolleger. Vi har et svært godt og begeistret arbeidsmiljø. Vi byr på konkurransedyktig lønn og gode forsikringsordninger. Du får en faglig veileder (fadder/mentor) og opplæringsprogram ved oppstart. Vi har fleksibel arbeidstid, og gir mulighet for (Hybrid Working) utstyrt hjemmekontor 2-3 dager i uken. Vi har et stort spenn i teknologisk kompetanse, vi har 40 års domenekunnskap og vi jobber i et internasjonalt miljø.

Kongsberg Norcontrol holder til i kystbyen Horten, midt i hjertet av Vestfold. I Horten er vi stolte av å tilby flotte omgivelser med rikt kulturliv og gode oppvekstsvilkår.

Se mer info om å bo i Horten: https://www.horten.kommune.no/fokus/hortenlove.25296.aspx

Related Jobs

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com