/*Menu hide on click outside*/
Published
10. March 2022
Expires
30. March 2022
Location
Denmark
Category
City
Denmark
Page Views
2

Description

Har du lyst til at levere råstofferne til nogle af Danmarks største byggeprojekter?
Så bliv skibsassistent hos NCC, og kom med ombord, når vi udvider teamet.

Du udvinder råstoffer af højeste kvalitet

Vi har masser at se til, og derfor leder vi efter nye skibsassistenter til vores ral- og sandsugere.

Du sejler ud 14 dage ad gangen. Her er du med til at udvinde råstoffer fra havbunden, som efterfølgende landes på vores søpladser i Esbjerg, Århus, Avedøre og Køge samt hos eksterne kunder i København, Hanstholm og Thyborøn.

Du er med til at få det hele til at fungere på skibet, når du:
vedligeholder maskineri og produktionsudstyr
udfører svejsearbejde
eventuelt laver mad til teamet.
Bliv en del af et lille, familiært team

Du bliver en del af et team på 4 til 7 personer afhængigt af hvilket skib, du sejler med. Vi arbejder tæt sammen på skibet og er som en lille familie. Derfor er det alfa og omega, at vi udviser stor respekt for hinanden – både personligt og fagligt.

Befaren skibsassistent med gode evner og positiv indstilling

Du er en erfaren skibsassistent med hænderne skruet godt på. Du har nemlig flair for håndværk og formentlig også kendskab til maskineri og svejsning. Måske er du også god i en kabys, hvor du nyder at lave mad til andre.

Derudover er du ikke bange for at smøge ærmerne op og hjælpe til, hvor der er behov for det, når du tager aktivt del i at vedligeholde skibet.

Derudover regner vi med, at du har:
sønæringsbevis som befaren skibsassistent
gyldigt sundhedsbevis for søfarende
gennemført et søsikkerhedskursus og røgdykkerkursus
hygiejnebevis
gyldigt kørekort.
Interesseret?

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte rederichef Michael Sørensen på tlf. 4170 4101 eller skibsinspektør Torben Kyhn Pedersen på tlf. 2363 191.

Er du interesseret i stillingen, så send venligst din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater til stillingen, da den skal besættes snarest muligt.

Vi tilbyder en hyre, der følger NCC’s overenskomst med Metal Maritime.

NCC er en værdibaseret virksomhed, hvor kerneværdierne er ærlighed, tillid og respekt. Som bygge- og anlægsvirksomhed er vi med til at skabe rammerne for fremtidens samfund, og vi lægger vægt på at udvikle og bygge ansvarligt, miljøbevidst og med fokus på mennesker. Vi prioriterer sikkerhed og kvalitet højt, og vi ønsker at tiltrække, udvikle og fastholde branchens mest kompetente medarbejdere.

Du kan se mere om os på www.ncc.dk.